Hayattan Bıkmışlık İçerir :(

En iyisi ne biliyor musun dostum ? Yaşadığın şehirde okumayacaksın git başka şehre kafanı dinle tamam zorluk olur ama en azından kafan rahat olur .. Baban para yollasın sende çatır çatır harca ...

yurtdışındaki çoğu üniversiteye gitmen için ygsde 180i geçmen yeterli fakat gideceğin üniversitenin denkliği olup olmamasına bakman lazım

geçmiş olsun hocam, allah bi kapatır diğerini aralar.. çok canını sıkma şükret..

babanda hata yapmış, destek olacağı yerde köstek olup senin şevkini iyice kırarak nasıl başarılı olabileceğini zannediyor acaba.. çok saçma.. allah inşallah gönlüne göre verir.. sıkma canını..

hocam yılma bıkma dersine çalış. Bizim milletin bir yanlışı var aynısı yeğenim içinde geçerli kardeşim sen daha lise öğrencisisin ya da yeni mezunsun sınava hazırlanman gerekiyor ama tutmuşun ytformunda takılıyon kusura bakma ama yanlış kardeşim bu tür exra işler için öncelikle eğitimi tamamlamalısın ki sonra da bu işleri birazda hobi amaçlı yaparsın ama tabi eline işini aldıktan sonra ama bunu yeğenime anlatamıyorum ya hu sen sadece derse yoğunlaş üniye gidince vaktin olur yt işine göz atarsın diyorum yok adam yok ya zaten az uğraşıyom diyor anlamıyor.

Kısaca bir koltukta iki karpuz taşınmaz kardeşim.. Buna dikkat edip dola devam etmek lazım

baban sana o lafı söylediyse kendi kafana göre takıl,çünkü sen biliyorsun nekadar uğraştıgını sana destek vermeleri gerektiği halde böyle davranıyorlarsa kendi ayakların üstünde durmaya çalış.

Son düzenleme:
denklik belgesi var mı hocam ? ve verilen eğitimin dili ney ingilizce mi türkçe mi hocam ? fiyatlar baya uygun görünüyor yıllık olarak ise eğer.

ve üzme kendini hocam Allah elbet bir yerde kapı açmıştır sadece sabret hepimiz zaten asıl sınavın içinde, dünyadayız..

kardeşim yanlış anlama ama tıp istiyorsan burda vakit geçireceğine keşke deftere kitaba verseydin kendini

denklik belgesi var mı hocam ? ve verilen eğitimin dili ney ingilizce mi türkçe mi hocam ? fiyatlar baya uygun görünüyor yıllık olarak ise eğer.

ve üzme kendini hocam Allah elbet bir yerde kapı açmıştır sadece sabret hepimiz zaten asıl sınavın içinde, dünyadayız..

Denkliği varmış hocam dil ingilizce en uygun Makedonya ve Bosna Hersekte var ama gerçekten böyle birşey varmı merak ediyorum sınavsız okunabilirmi?Gerçekten kafam çok karıştı ne yapacağımı şaşırdım Allah razı olsun hepinizden.

Bence sen yine iyisin sırf okumuş olmak için istemediği bölümlerde istemediği şehirlerde okuyan insanlar var. Bu üniversitelere bakarken denklik konusunu detaylıca araştır sitelerinde denklik vardır diyip Türkiye'de kabul edilmeyen üniversitelerle dolu yurtdışı kısaca para tuzağı diyoruz biz buna. Oraya vereceğin parayı kendine yakın hissettiğin herhangi bi bölümde değerlendirebilirsin aynı ücrete denk geliyo yatıracağın para

Bence sen yine iyisin sırf okumuş olmak için istemediği bölümlerde istemediği şehirlerde okuyan insanlar var. Bu üniversitelere bakarken denklik konusunu detaylıca araştır sitelerinde denklik vardır diyip Türkiye'de kabul edilmeyen üniversitelerle dolu yurtdışı kısaca para tuzağı diyoruz biz buna. Oraya vereceğin parayı kendine yakın hissettiğin herhangi bi bölümde değerlendirebilirsin aynı ücrete denk geliyo yatıracağın para

Bende ondan korkuyorum hocam ücretler uygun ama gidipte orada rezil olmak var.

Bende ondan korkuyorum hocam ücretler uygun ama gidipte orada rezil olmak var.

Sen 3000 euroyu kazanabileceğini düşünüyosan neden yurtdışına gidiyosun ki? 6 ayda bir 6000 lira ödeme yapman gerekicek yılda sadece eğitime 12bin lira vermiş olucaksın bunun konaklaması,ulaşımı,yemeği vs derken sana en iyi ihtimalle 20.000'e mal olacak onun yerine istediğin diğer bölümleri Türkiye'de okumayı dene daha ucuza okumuş olursun

Sen 3000 euroyu kazanabileceğini düşünüyosan neden yurtdışına gidiyosun ki? 6 ayda bir 6000 lira ödeme yapman gerekicek yılda sadece eğitime 12bin lira vermiş olucaksın bunun konaklaması,ulaşımı,yemeği vs derken sana en iyi ihtimalle 20.000'e mal olacak onun yerine istediğin diğer bölümleri Türkiye'de okumayı dene daha ucuza okumuş olursun

Kafam çok karışık hocam ne yapacağımı şaşırdım sağolun sakin kafayla düşünüceğim LYS çalışsamda birşey değişirmi bilmiyorum LYS Mat-Biyolojini zaten bitirmiştim 1ay önce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri