Haydi Bismillah Deyip Başlıyorum Kanalın Adı Ne olsun ?

Hocam hayırlı olsun kanalınız, bol şanslar bol izlenimler allah yardımcın olsun.

eğer yapabileceğinize inanıyorsanız çok yararlı ve kazançlı olacağına inanıyorum
bence bu iş biraz zordur çünkü anlatımınızın iyi ve anlaşılır olması gerekir yani siz matematiği iyi biliyo olabilirsiniz ama bunu en anlaşılır şekilde anlatmanız gerekir ayrıca ses tonunuzu iyi ayarlamalısınız sesiniz monoton olmamalı

birde size bir önerim var "Algebrator for Students" adında bir program var bilmiyorum belki biliyorsundur bu programa matematik işlemlerini yazıyorsun sunucu hesaplıyo ve adım adım nasıl yapıldığını gösteriyo bu programı bende bu gün buldum bu program hem senin işine yarar hemde programın tanıtım ve eğitim videosunu çekebilirsin
son olarakta ygs ve ytde başarılar
inandım ve başladım :) ilk videomu çektim baya bi deneme yaptım heycanlandım kem küm ettim :) inşAllah alışınca espirili ve kendi tarzımda dersleri güzel güzel anlatıcam hocam konuyu hortlattğınız için teşekkürler :) programdan haberim aslında güzel fikir çoğu insan bilmiyordur ve elinde olması çok güzel olur ALLAH razı olsun hocam çok teşekkürler :)
aklıma geldi hocam :) kanal tasarımında yapmayı düşünüyorum bunu , kanalı açtım videolara başladım bile :) sade olsun istedim ismin saolun hocam :)
hocam konuyla alakasız ama resimlerdeki video edit programın ismi ne bi yerden hatirliyorum aklım takıldı :)

sony vegas hocam :)

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------

Hocam hayırlı olsun kanalınız, bol şanslar bol izlenimler allah yardımcın olsun.

ALLAH sizden razı olsun hocam çok çok teşekkür ederim :)

Önemli Uyarı!!! Dostum eğer meb den bu işi yapabilme sertifikan yoksa burada izlenmen arttıkça önüne taş koyanlar olucaktır. Türkiye'deki özel ders veren kuruluşlar dershaneler sizlere dava açıp kanalınızı kapattırabilirler. Lütfen emekleriniz boşa gitmeden bu konuyu bir araştırın. Cünkü photoshop tutorial yapan bir kaç kişiyi bilge adam tarzı kuruluşlar youtube dan kaldırttılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri