Hayırseverler yardımcı Olabilecek :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tmm forumdaki kişiler yardım ediyorda işin şeyini çıkarmamak gerek diye düşünüyorum...

Tabi bir ytpara.com var isteyin.

İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara diye atasözü çıkarsa olacağı budur.

İstemek ayıp değil olmadığında istersin lakin daha önceden de birilerinden veya birisinden bir borç veya karşılıksız bir şey aldıysan teşekkür eder çekilirsin uzun bir süre böyle olaylarla görünmemek üzere.

Tabi elinde olmayan şartlardan dolayıdır eyvallah. Senin şuan istediğin ayakkabı keyfe keder bir şey yani. Ben de halı saha maçlarına giderim arada. Bu yaşıma kadar bir kere bile halı saha ayakkabım olmadı hep gittiğim de 1 - 2 liraya kiraladım. Sürekli oynuyor olsaydım bol bol yemez köşeye atar biriktirir alırdım.

Ama baktın iyilik yapılıyor burada karşılıkta beklenmiyor hep bana hep bana demek ayıptır.

Ben olsa da veremem maalesef. Bir ayakkabı hevesiniz için. Şahsen yemin ediyorum ki kışlık ayakkabım dahi yok. Bir kere şuradan birinden bir şey istemişliğim de yok.
İnşallah istemem de.

Valla bu hayatla böyle mücadele etmeye çalışırsan dostum işin zor. Hadi eyvallah.

Keyfinizi sürmek için kimseden hayır severlik beklemeyin.

Çok zor durumda isen gider çalışırsın 150 liralık ayakkabı için 1 hafta yarı zamanlı çalışsan bile yeter.Yaptığın dilencilikten öteye gitmiyor , bugün bunu yapan ilerde insanları dolandırmaya kadar gider.

++ Şu an sadece bir tane ayakkabı var oda yazlık buraya gelip de kimseden yardım da istemiyorum.

Çok aç kaldığım zamanlar oldu. Özellikle öğenciyken. Seni anlıyorum ama ben açta kalsam gidip birilerinden böyle bir şey istemem. Allah yardımcınız olsun ama sana tavsiyem ayakkabın yoksa git çıplak ayakla oyna oyununu ama milletten çok çok ihtiyaç duymadığın sürece bir şey isteme. Yanlış anlamazsın umarım..

Hayırsever olsam yardımını kramponsuza değil ekmeksize yapardım.
7 TL için foruma konu açmışsınız hocam mağaradamı yaşıyorsunuz. Sağınızda solunuzda kimse mi yok.
Maç iyidir güzeldir de okul turnuvasının süreceği 2-3 hafta giyeceğin de 4-5 defa.
Arkadaşlarında iyisi varsa çekiniyorsanda git ilk alındığı zaman orjinaline yakın replikalar var 30 liraya satıyorlar.
hala niye yorum yapıyorum ya :)
Allah yardımcın olsun diyorum dahada yazmim.

Forumdan birisi [MENTION=227]crazy3[/MENTION] nickli üyeyi Nüfusuna kaydettirsin, Bundan sonra böyle başlıklar açmaz.
Sorun kökten çözülür.
:D

ben saat nasıl diye soruym saati alamamki zaten begendim sordum sadece sormakta suç
sormamıssınız hocam daha ne yazdıgınızı bilmiyosunuz ayn en sunu yazmıssınız.

"bu şekilde çok saat var bende taktığım var buna biraz benziyor pilsiz çalıyır 800 Tl dedi saatime şaşırdım "

bende taktıgım bu sekilde çok saat var demek ben bu saatlere sahibim demek yanlıs mı anlıyorum ? milletin duygularını sömürmeye çalısmayın lütfen hiç bir şekilde durumunuzun kötü olduguna inanmıyorum açıkcası bu tamamen benim görüşüm tabiki eger gerçekten o durumdaysanız allah yardımcınız olsun yok değilsenizde dilerim Allah'tan bu bahsettiğiniz durumdan çok daha kötü duruma düşersinizde insanları kandırmamayı öğrenirsiniz.

Çok aç kaldığım zamanlar oldu. Özellikle öğenciyken. Seni anlıyorum ama ben açta kalsam gidip birilerinden böyle bir şey istemem. Allah yardımcınız olsun ama sana tavsiyem ayakkabın yoksa git çıplak ayakla oyna oyununu ama milletten çok çok ihtiyaç duymadığın sürece bir şey isteme. Yanlış anlamazsın umarım..

anladım teşekkür ederim hocm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri