Hayrettin de patladı yada trol yapıyor

Eskişehirli

Kayıtlı Üye
Tvlerde program yapmış bir adamın kurguya ihtiyacı varmıydı diye düşünüyorum. Ama oda kurgu yapıyor. Sonra kurgu yaptığı adam açıklama yapıyor "Hayrettin yalancıdır diye". Sonra o adamın videolarına baktım o da ayrı bir arıza. Millete küfür ediyor falan. Acaba Hayrettin hala milleti trollüyormu?
Yani youtube da profesyonel gördüğüm bir kaç adamdan biridir Hayrettin. Sanırım dizilerde de oynuyor. Buna ne ihtiyacı vardı ki? İlginç. Millet hepten sapıttı. Yani videoların sonunda biz kurgu yaptık trolledik sizi deseler millet daha anlayışlı olurdu herhalde.

İlk video; bunu yabancı bir kanal yapmıştı zaten diye hatırlıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=HDT5HisWjhg

İkinci video:
https://www.youtube.com/watch?v=N_7vibZCmgs&t=206s

Videolarda oynayan adamın açıklaması:
https://www.youtube.com/watch?v=ljzTrxCvEKQ

gereksiz insanları gereksiz yerlere taşıyıp gereksizce haklarında konuşuyor diğer insanlar. sanki kimsenin kendine ait bi hayatı yok gibi. ilginç.

Olayı en başından beri doğru şekilde analiz ettiğim çıktı ortaya. Arkadaşlar bu adamın sokakta yaşadığı doğru. Yani homeless. Ve kuvvetle muhtemel şizofreni hastası. Diğer videolarını da izlerseniz anlarsınız zaten.

Olayın kurgu olan kısmı sadece o pizza olayında tanışmaları. Ben daha önceden tanıştıklarını, pizza olayının kurgu olduğunu tahmin etmiştim zaten. Fakat adamın homeless olduğunu ve hasta olduğunu daha ilk videoda anladım.

Son düzenleme:
arkadaşında dediği gibi adamın sağlık sorunu var ve pizza kısmı sanırım kurgu

Kurgu mu değil mi, evsiz mi net değil ama adamın şizofren olduğu kesin. Allah şifa versin inşallah

Yahu zaten insanların %70-80 bunu 2 saniyede anlar geri kalan %20de saf kesim onlar her şeye inanır.Akbil basma şakasına çok gülmüştüm hayrettinde doğal bir komiklik var yüzü mimikleri garip aptal bir komikliği var hiç bu işlere girmeseydi keşke.Kendi ayağına sıktı, hoş yine izlenir ama ben de star tvden kalma bir kalitesi vardı onu da abd den kurgulu şaka şaka çala bitirdi.3 saniye düşünseniz daha iyi içerik bulurdunuz bırakın şu çarpma çırpmaları artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri