Hazır hesap satma çakallığı

• Kullanıcı jixmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En mantiklisi guvenilir saticilardan almak.kotu niyetli saticilarda var malesef.

forumdan arkadaş bu alalı 1 haftayı geçmiştir 10 gün olmuştur +15 onaylı 50 tane kanal daha hiç kullanmadım allahtan, konuyu görünce arkadaşı deneyim dedim. forumda satıcı bu ifşa edeyimmi şimdi ? yani kötü niyetide yoktur belki günahınıda almamak lazım fakat saklayıp napıcak hesapları biri öneride bulunsunda ona göre şey edicem.

hadi diyelim bu adam mailleri sildi geçenler bir satıcı arkadaşı evinden polis gelip aldı sattıgı kanallardan birine ********ler çocukların istismar edildiği filmler atmış bu adam yedek aldı ve kimin attığını bulup kendini kurtardı sen satıcıyı bu sebepten hırsız tutuyorsan sen de bu çocuk istismarcılarındansın o zaman bu da aynı mantıktır.

Mesela pars arkadasimizdan.cok satis yapanlar bence daha mantikli.kendisini tanimam kanalda almadm ama guvenilir geliyor.adam zaten satistan kazaniyo senin kategorinle zaten ugrasmaz.

aylardır bi bitmediniz ya :)
memleket meselesi halinde getiriyorsunuz, olay basit
güvenmiyorsanız kendiniz açın satın almayın ya da güvendiğiniz kişilerden satın alın bu kadar basit.. aylardır tartışıldı sürekli konular açıldı... bu konulardan ne çıkmasını bekliyorsunuz ki? düşünmeden hareket ediyorsunuz

hadi diyelim bu adam mailleri sildi geçenler bir satıcı arkadaşı evinden polis gelip aldı sattıgı kanallardan birine ********ler çocukların istismar edildiği filmler atmış bu adam yedek aldı ve kimin attığını bulup kendini kurtardı sen satıcıyı bu sebepten hırsız tutuyorsan sen de bu çocuk istismarcılarındansın o zaman bu da aynı mantıktır.

hırsız tutmuyorum adamın günahını almayım ama iyi niyetlide olabilir sizce napmalıyım diye sordum hocam ? sanırım mesajları tam okumadın direk atladın

Mesela pars arkadasimizdan.cok satis yapanlar bence daha mantikli.kendisini tanimam kanalda almadm ama guvenilir geliyor.adam zaten satistan kazaniyo senin kategorinle zaten ugrasmaz.

Sağolasın hocam beni bilen biliyor zaten 18 kişilik ekiple çalışıyorum alt kadoruyda sayarsan 20-22 kişi günlük 8k ya kadar onaylı mail sattığımız oluyor zaten günlük 8 k mailden alıyoruz Kanal Url asla kayıt tutmadım tutmam öyle yani

hırsız tutmuyorum adamın günahını almayım ama iyi niyetlide olabilir sizce napmalıyım diye sordum hocam ? sanırım mesajları tam okumadın direk atladın

Ben balık değilim atlamamda senin burda sorman yanlış, o adamın yaptığı en mantıklısı ya almayacaksın ya da alıp konuşmayacaksın.

sadece gmail aldığımızda kanalı takip edemeyecekler mi? böyle bir şey varsa bende +15 onaylı almayı bırakayım hocam detaylı bir yorumlandırır mısın?

sadece gmail aldıgınız da üzerinde youtube kanalı acık olmadıgı için takip edemezler. yani kanalı ilk defa siz açıp url yi ilk defa oluşturuyorsunuz ve böyle oluncada kimseyle paylaşmadıgınız sürece takip edemezler..

Arkadaşlar 3cx patladıkdan sonra ben telefon doğrulaması yapacağım bir sistem bulamadığım için kanal satın aldım ama bu konuyu gördükten sonra kanalları kullanmaya karar verdim.,siz telefon doğrulamasını nasıl yapıyorsunuz ?

Arkadaşlar 3cx patladıkdan sonra ben telefon doğrulaması yapacağım bir sistem bulamadığım için kanal satın aldım ama bu konuyu gördükten sonra kanalları kullanmaya karar verdim.,siz telefon doğrulamasını nasıl yapıyorsunuz ?

Diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık.

Textplus ile yapabilirsin hocam konuları mevcut :D

Ben günde yeri geldi mi 6k yeri geldi mi 8 k kanal satışı yapıyorum sen bunu yazarak herkezi suçluyorsun hocam ama mesela ben kanal urllerini bile kayıt tutmam alacak arkadaş derki 1.25 vereyim onları yaz kapananları kontrol ediyorum der ben bende kapanan olmaz hocam sıkıntı yapma der geçerim zaten benide bilen bilir ama konu yanlış ve içeriği yanlış

günde 8kmı az salladın 20k deseydin

Ben balık değilim atlamamda senin burda sorman yanlış, o adamın yaptığı en mantıklısı ya almayacaksın ya da alıp konuşmayacaksın.

konuyu ben açmadım, konuyu görüp içeri girdim içeriğini okudum sonra bir şüpheye düşüp inceledim aldıklarımı sonrada burada isim vermeden foruma danıştım. ne suçladım nede başka bişi sadece ne yapmam gerektigini sordum bunda yanlış bişi varmı ? konusup konusmamayı sana sorucak degilim burası forum ve özgürce yazabilirim veya foruma danısabilirim ben bunda yanlış birşey göremiyorum ne yazık ki ?

Bende [MENTION=14216]caner1992[/MENTION]den alıyorum 10kr ucuza alıcağıma güvendiyim kişiden alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri