Hazır hesap satma çakallığı

• Kullanıcı jixmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jixmy

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar beyler az önce yüklü kazanan birinin kanal satışı yaptığını gördüğümde fark ettim ve belki saflığımdan bunca zamandır bu olaya uyanmamışım. Sattığı kanalların abonesi olup veya kanal adını bi kenara yazıp kategori araklama peşinde koşuyorlar. İyi kategorilerinizi kendi açtığınız hesaplara koymanız dileğiyle...

İyi akşamlar beyler az önce yüklü kazanan birinin kanal satışı yaptığını gördüğümde fark ettim ve belki saflığımdan bunca zamandır bu olaya uyanmamışım. Sattığı kanalların abonesi olup veya kanal adını bi kenara yazıp kategori araklama peşinde koşuyorlar. İyi kategorilerinizi kendi açtığınız hesaplara koymanız dileğiyle...

Senin böyle diyerek tüm kanal satan arkadaşları sahtekarlık ile suçluyorsun.

Bende çok kanal sattım sattığım kanalların hiç birini bir daha takip etmedim.

yapanlar var zaten.2 gün önce kazanamıyorum diye konu açıp da ,kanal satışına başladıktan 2 hafta sonra 4 haneli kazancım gelmedi diye ağlayanı da gördük.

kendiniz oluşturacaksınız yada takmayacaksınız.
ben herkes kendi rızkını yer diyenlerdenim.

Son düzenleme:
Ben yeni fark ettiğim birşeyi bilgilendirmek için yazdım. yarası olan gocunur kimseye hırsız demiyorum. alacak adam yine alır ama güzel bir kategorisi vardır onuda yem etmez kimseye.

aboneli kanal almak her zaman risktir.
ayrıca artık youtubeda öyle kolay kanal uzantısıda değiştirilemiyor 15 onaylı kanal almakta risktir.

en güzeli onaysız kanal alın rahat edin

En iyisi onaysiz almak en azindan vebal de kalmamis oluruz :)

Zaten ben bu +15 kanal alımı ve satımı olayına karşıyım :) kimsenin günahını alamam ama malesef böyle.

güvenmediğiniz kişilerden kanal almazsınız olur biter tüm kanal satan arkadaşları zan altında bırakmamak lazım

foruma danışmakta suç olmuş :)

Son düzenleme:
Zorla satmıyorlar sonuçta. Herkes ekmeğini kovalıyor. Ha sende haklısın belki yapıyorlardır. Ben ayda yılda bir alırım onuda gerçekten spam yapacaksam kullanırım (çöp içeriklere yükle bırak).

Herkes onaysız alın diyorda google+ profilinin linkini alsa kişi yeter zaten orda youtube hesabı gözüküyor.

Kendiniz açınız efenim zor olmasa gerek

forumdan arkadaş bu alalı 1 haftayı geçmiştir 10 gün olmuştur +15 onaylı 50 tane kanal daha hiç kullanmadım allahtan, konuyu görünce arkadaşı deneyim dedim. forumda satıcı bu ifşa edeyimmi şimdi ? yani kötü niyetide yoktur belki günahınıda almamak lazım fakat saklayıp napıcak hesapları biri öneride bulunsunda ona göre şey edicem.

hocam arkadaşın başına belki,daha önce dediğiniz gibi bir şey geldiye saklamış olabilir :) bilemicem yani

Ayrıca ona bakaranız bot sahipleri takip programı sahipleride biliyor kategorilerimizi yapıcak bir şey yok yani.

onaysız alsan da satanın içinde şeytan olduktan sonra bakabilir içeriğe

forumdan arkadaş bu alalı 1 haftayı geçmiştir 10 gün olmuştur +15 onaylı 50 tane kanal daha hiç kullanmadım allahtan, konuyu görünce arkadaşı deneyim dedim. forumda satıcı bu ifşa edeyimmi şimdi ? yani kötü niyetide yoktur belki günahınıda almamak lazım fakat saklayıp napıcak hesapları biri öneride bulunsunda ona göre şey edicem.

İfşa edinki kimse almasın ondan. Yoksa 2 gün sonra gelir konu açarlar kategorim flaglandı,kategorime telif yağdı gibi vs.

hocam arkadaşın başına belki,daha önce dediğiniz gibi bir şey geldiye saklamış olabilir :) bilemicem yani

Ayrıca ona bakaranız bot sahipleri takip programı sahipleride biliyor kategorilerimizi yapıcak bir şey yok yani.

Kanal takip programlarında kategorilerimizi bilmiyorlar :) olsa adminler izin vermez incelenipte açılıyor konu.

İfşa edinki kimse almasın ondan. Yoksa 2 gün sonra gelir konu açarlar kategorim flaglandı,kategorime telif yağdı gibi vs.

şimdi sakladı diyede günahını almak istemiyorum belki iyi niyetli saklamıştır başına geldi diye

oda dogru bunu bile bile kullanıyorum botuda zaten önemli içerikleri elle atıyorum sadece :)

Madem güvenmiyorsunuz almayın kendiniz açın kimse sizi zorlamıyor ki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri