Haziran Adsense Banları

Adsense Hesaplarınızda Son Durum Nedir ?

• Kullanılan toplam oy
    111
Multi adsensesi olmayıpta banlanan varmı?

Multi adsense çalışmayan kaldımı hocam?

Benimde saat 8.30 civarı 2 adsense gitmiş. 1 pinli 1 pinsiz. Pinli olan 2. Ödeme olacaktı. Pinsiz olan 197 TL de kalmıştı. 3 pin istendi, ödeme yöntemi girilmedi.

Her ikisinde de sadece topluluktan kapanmalar oldu telifli kategorileri çalışmıyorum..

Geride 10-12 tane adsense var. Bazıları ABD.. Bir kısmına baktım diğerlerine bakmadım ancak kanal takipte dolar işareti yanıyor. Banlananlarda para kazanmalar gitmiş..

Hakkımızda hayırlısı artık, bu banlanma mevzuatları bizi Partnere itiyor. Partnerler durduk yere Kanalları atıyor. Bu işi yapmamak için tüm olasılıklar oluştu..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorumları okuduğumda şu gözüme takıldı arkadaşlar genelde topluluk yiyenlerin adsenseleri banlandı ben telif yedim ancak şu an itibariyle ban olmadı.
Topluluk yiyip ban yiyen arkadaşlar beğenebilir mi çözüm arayalım banlardan kurtulalım diye.

Yorumları okuduğumda şu gözüme takıldı arkadaşlar genelde topluluk yiyenlerin adsenseleri banlandı ben telif yedim ancak şu an itibariyle ban olmadı.
Topluluk yiyip ban yiyen arkadaşlar beğenebilir mi çözüm arayalım banlardan kurtulalım diye.

Fl.g atıyorlar istesende kurtulamazsın.
Onuda topluluk sayıyor.

Geceye kadar rahat yok, önce spama düşen adsenseleri temizledir. Umarım sıra bizlere gelmez

Topluluk yedim banlandi. Manuel dunya engeli, telif yedigim açik.
Tek ip tek adsens calistim.Ama topluluk yedigimde kapanma yasiyorum. Birseye daha dikkat ettim.Gecen sene eylül baslangic banlarindan saglam cikan adsens topluluk yedi bir tek topluluktan o sag cikti. Gecmis olsun selametle

Benim "şu kadar çok" adsense'ım var diye yazan arkadaşlar için yazıyorum, eğer bu yazdıklarınız birileri tarafından okunuyorsa, çok uzun ömürlü olmaz "şu kadar çok" adsenselarınız.

Bence forumda yasak getirilmeli buna, yoksa toplu bir temizlik kaçınılmaz görünüyor.

Banlananlar dışında da bu konuya mesaj yazılmasın arkadaşlar şikayetler gelmeye başladı.

Spama düşen ilk ödemeyi bekleyen dün banka ve pini girdiğim adsense banlandı.
Saat 12:50

Benimde 2 adsense banlandi spama düşmüştü digerlerinde sorun yok Bir İp den çok fazla kanal kapandimi uçuyor adsense

sabah 6 adsense banlanmıs bizimde .. 08:00-09:00 arası spama da düsmedi adsenseler anlamadım.

8:29 da spamdaki bir adsensem banlanmış.
2 aydır spamdaydı kullanmıyordum.

Benimde spamda olan 1 adsensem banlanmış.

Edit:Saat 08:45

Son düzenleme:
arkadaşlar gelen mailde banlanma saati yazıyo onu söyleyin lütfen banlandı deyip gitmeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri