Haziran Ayı Ödemeleri İşleme Girmeyenler Var Mı?

İyi bir haberimiz var !
Google size bir ödeme gönderdi diye mesaj geldi.
Ödeme sabah 8.00 de yapılmıs.
İlginç olan ise bugün hesabıma geçmis olmaması.

Sizede geldimi böyle bir mail?

Son düzenleme:
İyi bir haberimiz var !

hayır hocam adsense mailine böyle bir şey gelmemiş bana

İyi bir haberimiz var !

Google'dan merhaba,

İyi haberlerimiz var! 23.Tem.2014 tarihinde, Google AdSense kazançlarınız için size bir ödeme gönderdik.

Ödemenin durumunu kontrol etmek için hesabınıza giriş yapın ve Ödeme özeti sayfasına gidin. Bu sayfada, ödemenizi izlemek veya almak için kullanabileceğiniz bir referans numarası da bulabilirsiniz.

İnternet'te görüşmek üzere,
Google Faturalandırma Ekibi

saat 18.15 de gelmiş hocam simdi baktım..ama ödeme filan yok.. sanırım bankadan yarın onaylanır inşallah

Google'dan merhaba,

İyi haberlerimiz var! 23.Tem.2014 tarihinde, Google AdSense kazançlarınız için size bir ödeme gönderdik.

Ödemenin durumunu kontrol etmek için hesabınıza giriş yapın ve Ödeme özeti sayfasına gidin. Bu sayfada, ödemenizi izlemek veya almak için kullanabileceğiniz bir referans numarası da bulabilirsiniz.

İnternet'te görüşmek üzere,
Google Faturalandırma Ekibi

saat 18.15 de gelmiş hocam simdi baktım..ama ödeme filan yok.. sanırım bankadan yarın onaylanır inşallah
Evet hocam yarin yatar bizim paralar. Mail gelmeyenlerede inşallah bugün gelir.

an itibariyle ödeme makbuzu düzenlenmiş arkadaşlar bankaya yattı mı bilmiyorum bakmadım ama ödendi gözüküyor google tarafından hadi hayırlı olsun :) sancılı süreçti..

an itibariyle ödeme makbuzu düzenlenmiş arkadaşlar bankaya yattı mı bilmiyorum bakmadım ama ödendi gözüküyor google tarafından hadi hayırlı olsun :) sancılı süreçti..

aynen bende de ödendi gözüküyo muhtemelen sabaha hesaba geçer

duydunmu [MENTION=13538]clozgun[/MENTION] :D

"Google AdSense: Kısa süre önce size bir ödeme gönderdik" başlıklı maili 22 Temmuz 2014 17:17'de göndermiş.

Mail içeriğinde, İyi haberlerimiz var! 22.Tem.2014 tarihinde, Google AdSense kazançlarınız için size bir ödeme gönderdik. yazıyor.

Garanti bankası hesabıma henüz yansımadı. Yani 2. günü devirecek bu mailden sonra.

18:57de mesaj gelmiş bana da yarın sabaha kadar yatar umarım planlarım boşa gidecek yoksa :)

bana da mail geldi, para googledan çıktı yarın inş. hesaplarımıza yatar.

Allah hayırlı ve kazasız belasız belasız harcamanızı nasip eder insallah..Kadir Geceniz mübarek olsun...Allah dualarınız kabul eder insallah..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri