Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Engelleyen Hangi banka hocam
arkadaşlar konu açmadan sorayim benim garanti hesabım var adsensede gün geçtikçe güzel paralar birikiyor 4 gün oldu açalı 5 de olabilir sık girmiyorum adsenseye şunu sorcaktım benim kartımda galiba günlük çekim 1500 tl benim karta +1500 tl geçik para gelse bu sınınırı artırabilirmiyim para çekme sınırını
hocam hesabınız yurtdışından eft alımına kapalı olmasın sakın ?
Bunu gördüğüme sevindim belli ki ücreti adsense hesabına geri yolladılar. Bu ayki paranı yatmayan ücret ile birlikte alırsın hemen başka bir banka kartı ekle (önerim enpara)
bankamatikden çekemezsin 1500 üstünü günlük fakat içeri girersin bankadan çekersin
enpara bağladım
Hocam bende dün enpara bağladım fakat bildiğiniz gibi enparada şube yok , siz ne işaretlediniz acaba ?
iş bank
bir kaç forum ve sitedede aynı sorun yaşayan arkadaşlar vardı onlarda iş bank r10 dakiler de iş bank fakat diğer 2 hesap iş bank gelmişdi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.