HDfilmtivi.com 720p film izle,hd film izle,film izle,1080p film izle
ocakta açtim
istek varsa konu altindan yapabilirsiniz
teşekkurler
ocakta açtim
istek varsa konu altindan yapabilirsiniz
teşekkurler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam siteye ulaşılmıyor bir sorunmu var.
Açlık oyunları 2 yi ekle (Türkçe Dublaj) günde 10K hiti en az gönderirim sağlam bir blogumdan![]()
türkçe dublajini bulamadım ama
1080 p ve 720 p olarak altyazili olarak ekledim
Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak izle | HD Film İzle
bu film siteleri kuran arkadaşlar yasa hakkında bilginiz varmı yani bu sitelere video yükler iken yurt dışını falanmı kullanıyorsunuz tam olarak nasıl oluyor. çünkü bildiğim kadarı ile Türkiyede böyle bir site kurmak suç
yeşilçam filmlerini eklersen güzel olur.
türkçe filmlere genelde ihtar geliyor o yüzden eklemiyor nadir de olsa yabanci filmlere geliyor 3 gün içinde kaldirman lazim ama bana daha gelmedi pek hit degil site
sitenin lokasyon ingiltere türkiyedeki hostingler genelde sorun çıkariyor
---------- Mesaj saat 18:04:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:58:00 civarında gönderildi. ----------
telif yüzünden türkçe içerik koymuyorum riski biraz fazla![]()
videolar senin sunucunda olmadığı sürece sıkıntı olmaz iletişim bilgilerini eklersen video sahibi seninle iletişime geçerse ozaman kaldırırsın bu profilde onlarca yeşilçam filmi var 720p şeklinde başka yüzlerce film var ekleyebilirsinhttp://vk.com/video198610588_165228345?hash=f27b7ff5a78af9a9
[MENTION=4665]Mellin[/MENTION] sabaha kadar oturan otururkende bol bol film izleyen biriyim çıkan en son filmleri özelliklede tek part halinde doğru bir şekilde yayınlarsan senden izlerim bundan sonra![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.