HD Film Sitem

• Kullanıcı Mellin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
tık boş verde iyi siteye benziyor görsel iyi

breaking bad eklersen izleyebilirim sadece 5.sezonu izlemedim vaktim olmuyo

ya böyle bi site açıp youtube dan izleyiciyi ceksek güncel yabancı dizileri atsak dizimag tarzı tutar mı ki

---------- Mesaj saat 17:40:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:20 civarında gönderildi. ----------

+1 tık dostum ne kazandırır bilmem sana ama :)

Açlık oyunları 2 yi ekle (Türkçe Dublaj) günde 10K hiti en az gönderirim sağlam bir blogumdan ;)

bu film siteleri kuran arkadaşlar yasa hakkında bilginiz varmı yani bu sitelere video yükler iken yurt dışını falanmı kullanıyorsunuz tam olarak nasıl oluyor. çünkü bildiğim kadarı ile Türkiyede böyle bir site kurmak suç

bu film siteleri kuran arkadaşlar yasa hakkında bilginiz varmı yani bu sitelere video yükler iken yurt dışını falanmı kullanıyorsunuz tam olarak nasıl oluyor. çünkü bildiğim kadarı ile Türkiyede böyle bir site kurmak suç

türkçe filmlere genelde ihtar geliyor o yüzden eklemiyor nadir de olsa yabanci filmlere geliyor 3 gün içinde kaldirman lazim ama bana daha gelmedi pek hit degil site

sitenin lokasyon ingiltere türkiyedeki hostingler genelde sorun çıkariyor

---------- Mesaj saat 18:04:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:58:00 civarında gönderildi. ----------

yeşilçam filmlerini eklersen güzel olur.

telif yüzünden türkçe içerik koymuyorum riski biraz fazla :)

her 2 webmasterdan birinin film sitesi var artık adım atılmıyor film sitelerinden :) başarılar

türkçe filmlere genelde ihtar geliyor o yüzden eklemiyor nadir de olsa yabanci filmlere geliyor 3 gün içinde kaldirman lazim ama bana daha gelmedi pek hit degil site

sitenin lokasyon ingiltere türkiyedeki hostingler genelde sorun çıkariyor

---------- Mesaj saat 18:04:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:58:00 civarında gönderildi. ----------

telif yüzünden türkçe içerik koymuyorum riski biraz fazla :)

videolar senin sunucunda olmadığı sürece sıkıntı olmaz iletişim bilgilerini eklersen video sahibi seninle iletişime geçerse ozaman kaldırırsın bu profilde onlarca yeşilçam filmi var 720p şeklinde başka yüzlerce film var ekleyebilirsin :) http://vk.com/video198610588_165228345?hash=f27b7ff5a78af9a9

[MENTION=4665]Mellin[/MENTION] sabaha kadar oturan otururkende bol bol film izleyen biriyim çıkan en son filmleri özelliklede tek part halinde doğru bir şekilde yayınlarsan senden izlerim bundan sonra :)

[MENTION=4665]Mellin[/MENTION] sabaha kadar oturan otururkende bol bol film izleyen biriyim çıkan en son filmleri özelliklede tek part halinde doğru bir şekilde yayınlarsan senden izlerim bundan sonra :)

genelde tek part olmasına dikkat ediyorum ama şöle bişi var filmi kendim yüklemiyorum başka siteden çekiyorum :)

[MENTION=4665]Mellin[/MENTION] senin yüklemen önemli değil doğru bir şekilde yaparsan işini sorun yok kardeşim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri