Hd Kalite Video Editleme

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

EgE

Yasaklanmış
Camtasia Studio 8 Kullanıyorum.Fakat videoları hd kaydetmiyor veya hd videoları açıp editlediğimde çözünürlüğü düşüyor.Hd videolar için bir program önerebilecek varmı ?

Ben corel video stuodio 5 kullanıyorum ayrıca ön sunum icin ise blıufftitler iş görüyor isterseniz bu kon uda yardımcı olabilirim ege kardesim.

Camtasia bu iş için son derece yanlış bir program. Piyasadaki en kullanışlı ve hızlı program:

VideoRedo TVSuite H.264

5 GB'lık HD videoyu, 7 dakikada 600 MB'ye çok iyi bir görüntü kalitesinde dönüştürüyour. Videodan reklamları kesmekte bu program ile çok çok kolay.

(Benim CPU: Intel Xeon Quad-Core Prozessor 3,4GHz)

Trail versiyonunu bir dene bunu kullanabilirim dersen, pm at bana.

cyberlink power,sony vegas,after effects

Camtasia Studio 8 Kullanıyorum.Fakat videoları hd kaydetmiyor veya hd videoları açıp editlediğimde çözünürlüğü düşüyor.Hd videolar için bir program önerebilecek varmı ?

Video editleme işinde iyi iseniz ve video ayarlarını, terimlerini yeterince biliyorsanız, herkese önerebileceğimiz en iyi program ''Sorenson Squeeze Pro''dur.

Biz yıllardır kullanıyoruz, Hızlıdır ve çok iyi sonuçlar elde etmenizi sağlar.
Tabi biz videoculuk işlerini profesyonelce yaptığımız için çok daha ileri düzeydeki programları da kullanıyoruz. Ama youtube için hazırlayacağınız videolar konusunda onlara çok ihtiyacınız olmaz.

Örnekleri uzatarak konuyu açan arkadaşın kafasını iyice karıştırabiliriz:-)

Bende EDIUS Pro 7 önerebilirdim ama tv den yaptığın kayıtlardan reklamları keserek youtube'a atmak için en rahat ve hızlı işinizi görecek program inanın: VideoRedo TVSuite H.264

orenson Squeeze Pro gibi programlarla video yu import yapana kadar ben videredo ile videoadan reklamları temizleriş olurum kesin.

Örnekleri uzatarak konuyu açan arkadaşın kafasını iyice karıştırabiliriz:-)

Bende EDIUS Pro 7 önerebilirdim ama tv den yaptığın kayıtlardan reklamları keserek youtube'a atmak için en rahat ve hızlı işinizi görecek program inanın: VideoRedo TVSuite H.264

orenson Squeeze Pro gibi programlarla video yu import yapana kadar ben videredo ile videoadan reklamları temizleriş olurum kesin.

Aynen katılıyoruz.. Videoları sadece reklamlarından temizleyip orta sınıf kalite bir video hazırlamak için VideoRedo H264 Suite ''Number One''dir. Program üstelik bu konuda dünyanın en hızlısıdır.

Ama arkadaş HD kalite video hazırlama konusunda program tavsiyesi istediği için kendisine Sorenson Squeeze Pro'yu tavsiye ettik. Sağolsun herkes iyi bildiği programları yazmış zaten, kendilerine bol bol alternatif demektir bu :)

Sorenson Squeeze Pro codecs olarak Main Concept codesi mi kullanıyor acaba? Programı bir denemek isterim.

camtasia iyi de çok geç render yapıyor yalnız

hem camtasia hemde sony vegas kullanıyorum.her iki programda oldukça başarılı. siz hd nasıl kaydedemediniz ben onu anlamış değilim.

HD olarak çıkış her video yazılımı ile alabilirsin Enemy. Linkteki yazilimlar ile sen videoyu import yapana kadar ben VideoReDo ile 1 saatlık filmden reklamları silerim.

Ama siz kendiniz kayıt yapmadığınız için beni anlamayabilirsin neden videredo da israrcı olduğumu:-)

---------- Mesaj saat 21:12:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:11:00 civarında gönderildi. ----------

camtasia iyi de çok geç render yapıyor yalnız

Birde Viredo ile rendern yap, aradaki farkı gör.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri