HDD si Bol Sunucu yada VDS Aranmaktadır

armageddon.

Yasaklanmış
Mrb arkadaşlar

bana ramı 2 3gb kadar olan, ama hdd si çok olan 2 3tb bir vds yada sunucu lazım

dosyalarımı depolamak istiyorum,

bana önereceğiniz vds yada sunucunun trafik sıkıntısı olmasın, up down hızlı olursa sevinirim

Mrb arkadaşlar

bana önereceğiniz vds yada sunucunun trafik sıkıntısı olmasın, up down hızlı olursa sevinirim

hocam g8networksde ftp alanı verıyorlardı ona bır goz atın ıstersenız

Mrb arkadaşlar

Almanya Lokasyonlu dedicated'leri kullanabilirsiniz

http://www.ytpara.com/dedicated-ser...unucular-simdi-stoklarimizda-uygun-fiyat.html

Veya;

AMD Athlon 64 6000+ X2 İşlemci
8 GB Ram
2X750 GB Sata Disk
Almanya Lokasyon
Limitsiz Trafik

Aylık : 120 TL'Den hizmet sağlayabiliriz.

hocam g8networksde ftp alanı verıyorlardı ona bır goz atın ıstersenız

hocam satın aldım, dosyalarımı taşırken 2 3mb ile taşıma yapıyor, pek memnun değilim, sanırım sunucum fransa lokasyon olduğu için yavaş taşıma yapıyor

Almanya Lokasyonlu dedicated'leri kullanabilirsiniz

http://www.ytpara.com/dedicated-ser...unucular-simdi-stoklarimizda-uygun-fiyat.html

Veya;

AMD Athlon 64 6000+ X2 İşlemci
8 GB Ram
2X750 GB Sata Disk
Almanya Lokasyon
Limitsiz Trafik

Aylık : 120 TL'Den hizmet sağlayabiliriz.

hocam daha uygun bişy arıyorum

Arkadaşlar bildiğiniz hızlı upload ve download yapabileceğim mega co nz gibi dosya depolama sistemleri varmı,

hocam satın aldım, dosyalarımı taşırken 2 3mb ile taşıma yapıyor, pek memnun değilim, sanırım sunucum fransa lokasyon olduğu için yavaş taşıma yapıyor

hocam daha uygun bişy arıyorum

Arkadaşlar bildiğiniz hızlı upload ve download yapabileceğim mega co nz gibi dosya depolama sistemleri varmı,

hocam cloud mail ru bayagı hızlı download edıyor fakat upload hızını bılmıyorum

hocam dosyaları kopyalarken Torrent sistemini denediniz mi ? dosyalarınızı torrent yapın ordan çekin bakalım nasıl olucakk

hocam dosyaları kopyalarken Torrent sistemini denediniz mi ? dosyalarınızı torrent yapın ordan çekin bakalım nasıl olucakk

hocam g8networks ile konuştum, sunucumun fransa lokasyon olduğu için yavaş taşıma yaptığını söyledi

Arkadaşlar google drive kullananınız var mı

1 TB 9 dolar, gayet uygun, upload download hakkında bilgisi olan var mı

cokk saçma lokasyon ile alakası olamaz torrent sisteminde upload ve download hızınıza bakar. enaz 30 40 mb ile dosyalarınızı sunucunuzdan çekebilmelisiniz torrent ile

ANladım hocam, nasıl dosyalarımı torrent yapıp ftpye aktarıcam, hiç bilgim yokda

Google dan araştırın hocam cok basit Torrenti yapın kb lık dosyayı diger vds ye atıp torrent programıyla açın çeksin. deneyin bi. bu şekilde hiç denemedim ama yıllardır torrent kullanırım en saglam download upload yöntemi yani.

Opendrive kullaniyorum
Gayet guzel. Cloud compare falan yazip arat google da sonra sana uygun olani once dene sonra satin al hocam. Bana opendrive uygundu yillik 200$ a aldim

hocam sınırsız olduğundan eminmisiniz, kaç mb ile upload yapıyosun

evet hocam sınırsız linke tıkladıktan sonra görürsünüz zaten. ilk 3 ay bedava veriyor test edebilirsiniz hızını girip. bayağıdır kullanıyorum sıkıntı çekmedim hız konusundada

paralelinde dropbox ı tavsiye ederim vds değişse bile dosyalarınızı korumuş olursunuz

paralelinde dropbox ı tavsiye ederim vds değişse bile dosyalarınızı korumuş olursunuz

Aynen dropbox da guzel hiz konusunda sıkınti cekmezsin. Yer konusunda 1 tb veriyor. Malesef ben o yuzden dropbox alamayip opendrive almistim. 1 tb yetecekse dropbox i oncelikli olarak bende onerirm. [MENTION=12476]Armageddon[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri