Barış surecindeyken seçimlerden sonra hdp ye oy verende olabilir sitasi bir seçimdir tercihtir saygı duymak lazım diyordum ama bu kansızların Bu ********lerin tv lerde medyada barış istiyoruz deyip, sırtımızı pkk ya ve türevlerine dayıyoruz demeleri ve millete karşı barış yanlısı gibi görünüp hergün saldırı emri vermeleri itlerini karakollara sokaklara salmalarının üstüne halaaa sosyal medyada yüzsüzce onursuzca bişiler paylaşmaları anlaşılır değil.
Bu noktada ordu için kampanya yapalım para toplayalım diyenler vardı.
Dua edelim diyen arkadaşlar var
Herkes kendi düşüncesine göre bi şekilde bişiler yapmak istiyor. Benımde aklıma şöyle bişi geldi;
Pro. Video kolajlayabilen arkadaşlardan bu konuda pkk nın hdp nin iç yüzünü özler önüne serecek kalleşliklerini ********liklerini gösterecek bir video yapmalarını rica ediyorum. Yapılan videoyu bütün kanallardan paylaşalım. Sosyal medya hesaplarıyla reklamını yapalım. Türlü forumlarda sitelerde paylaşalım.
Derim..
Bu noktada ordu için kampanya yapalım para toplayalım diyenler vardı.
Dua edelim diyen arkadaşlar var
Herkes kendi düşüncesine göre bi şekilde bişiler yapmak istiyor. Benımde aklıma şöyle bişi geldi;
Pro. Video kolajlayabilen arkadaşlardan bu konuda pkk nın hdp nin iç yüzünü özler önüne serecek kalleşliklerini ********liklerini gösterecek bir video yapmalarını rica ediyorum. Yapılan videoyu bütün kanallardan paylaşalım. Sosyal medya hesaplarıyla reklamını yapalım. Türlü forumlarda sitelerde paylaşalım.
Derim..