Hedef büyük koşmak gerek

ne ev ne araba :D şuraya gideyim yeter :D varmı gelicek seneye gidek :D
maxresdefault.jpg

yalnız bu evlere aidat,elektrik faturası,su faturası + vergisi çok yüksek olur. Youtube dan sonra ne yapacaksın?

benim olacaksın :D

Ekli dosyalar

• 2004-2005-honda-civic-jdm-black-crytsal-headlights-1.jpg
    2004-2005-honda-civic-jdm-black-crytsal-headlights-1.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 116
benim hayalim biraz şehrin dışında bahçeli havuzlu biyer hocam çoluk çocuk betonermede ne yapsın yahu :D

Emlak Ofisinden 4+1, 400 m2 Satılık Daire 3.150.000 EUR'ye sahibinden.com'da - 198851394

4 tarafı denizlerle çevrili ev parçası :)

Bu fiyatta bir evin aidatı 3 bin tl idi acaba bunun kaç arayıp pazarlık atmak lazım :)

ohaaaa anasının bale pabucu bu ev fiyatına dairesini alacagım apartmanı komple alırım

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

yalnız bu evlere aidat,elektrik faturası,su faturası + vergisi çok yüksek olur. Youtube dan sonra ne yapacaksın?

hocam zaten esimde bende calısıyoruz maasımız türkiye standarlarına göre gayet iyi ev parasını youtube versinde gerisi dert degil :)

benim hayalim biraz şehrin dışında bahçeli havuzlu biyer hocam çoluk çocuk betonermede ne yapsın yahu :D

hocam öyle diyorsunda zaten 1 evim var suan satsam 200 papel eder heralde dün yazlıklara bakayım dedim adam dagın basında denize 5 km ufacık havuzu olan yere 150-200k euro istiyor onun yerine bu binanın en üst katını alırım hem otururum hem havuzama girerim denize de 15 dakika mesafede artık denizede arabayla gideriz.

Hedefine ulaşıncaya kadar satılmaz inşallah hocam ;)

Aylik ne kira getirir bu daireler? Yatirim amacli alayim hemen.

abi 80-90 binlik bi evim olsun gerisini boşverin ya :) şükür halimize..

ne ev ne araba :D şuraya gideyim yeter :D varmı gelicek seneye gidek :D
maxresdefault.jpg

Temmuz 28 29 30 hollanda belçika sınırında hollandalı olmama rağmen 1 kez gitmek nasip olmadı çok istiom ben okadar yakınken gidemiyorum inşallah sen gidersin

Benim hayalimde Muğla veya Ege de sakin ,kafa dinleyecebilceğim deniz manzaralı bahçeli bir villa almak , Villa dediysem 300-400 Bin Liralık bir şey yeter :)

kendi otomatik sistemimi (oto gmail açma oto kanal vs)açıp parayı vurduğumda ilk iş bilgisayarı değiştirmek olacak ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri