Hediye Alıcam

Valla sevgilim var ama kafa rahat. Böyle günlere benden birşey beklemez kendi der zaten alma diye. Bunlar hep kapitalizmin oyunu :)

:D :D :D

Bu iyiydi :D Fena güldüm hocam o kadar vahim mi durum ya :o

Kız arkadaşım 6 ay önce hediye bir kutu gönderdi İzmir'den. Hala karşılığını göndereceğim ama ne koysam diye bulamıyorum. Romantik mesajlara, evet aşkım, tamam bi' tanem, evet ömrüm diye mesaj yazmaktan beyin spazmı geçireceğim :D .

Aklımda bir fikir var ama özgün olur mu bilmiyorum. Mesela İstanbul'un özel yerleri vardır. Galata Kulesine kiminle çıkarsan onunla evlenirmişsin gibi vs. vs. şeyler var. Acaba oraları çekip arkasına da mesajlar halinde bir şeyler mi yazsam diye düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=QWUHbaH2yBg

Edit : Bi' Serdar Ortaç şarkısı gönderip "Bu şarkının sözlerini anlayabilirsen hediyenin yerini bulacaksın." yazsam 1 sene oyalar mı acaba kızı :D ?

"Bu şarkının sözlerini anlayabilirsen hediyenin yerini bulacaksın." yazsam 1 sene oyalar mı acaba kızı :D ?

Hepten John Kramer'e bağlamış olursun :D

Hi darling, I want to play a game bla bla bla :p

EDIT: O şarkıyı gönderirsen zaten bundan sonra hediye vermen gerekmez çünkü ayrılmak istediğini düşünür :D

Görsem de sevemiyorum artık anla
Ben aşık olamıyorum
Kafamda deli sorular
Aşklar hep yalan
Kolayca sevemiyorum

[MENTION=15033]BöcekBaşı[/MENTION] nası olsa çift maaş .gardas sen araba al yengeye :D:D
Bi bitmediniz arkadaş ya herseyin bi ayari var :P
Evli olan arkadaşlar için bir jest tavsiyesinde bulunayım, ben yıllar önce yapmıştım aynısını yapamıyosun tekrar :D :p

Sabah erken eşinizin uyanma saatinden önce kalkıp güzel bir çiçek alıyorsunuz, ve kendi yastığınızın üzerine bırakıyorsunuz. Eşiniz uyandığında çiçeği görüyor ve üzerinde bir not;

"Ben ** (Artık kaç yıllık evli iseniz) yıldır her sabah yanı başımda bir çiçek ile uyanıyorum, bugün sen de uyan istedim, (Sonra bir kapanış sözü; Seni seviyorum, sevgililer günümüz kutlu olsun vs)...

:D :p :o

Sonuna alıntıdır falan yazmayın ama sakın :p

Mantikli aslinda :)

hocam hepımız spamlarsak bunu faceden ordan burdan falan komple yayılıp bize geri dönüş olarak ban yemiyelim :)

bi hediye kutusuna kalpli peluslu falan icine kaliteli cikolata jelibon ıvır zıvır koyup hediye edebilirsin beraberde yersiniz :D ucuzda olur [emoji14]
Guzel fikir hosuma gitti cikolatayida cok sever :) kaliteli cikolataci bulmam lazim

Guzel fikir hosuma gitti cikolatayida cok sever :) kaliteli cikolataci bulmam lazim

hazır cikolata kutuları varda kalitesi nasıl bilemem ama kendin doldurursan her cesitten cok iyi bisey olur bide kagıtlara yazılı notlarda koyarsan dahada romantik olur :/

ben bunu alıcam degişik bişey olsun :D :D
Kırmızı Giyilebilir Kollu Polar Battaniye
kirmizi_giyilebilir_kollu_polar_battaniye_172211.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri