Hediye Çeki Paylaşımı

Referans BİLİŞİM

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba;

Dün bir alışveriş sitesinden alışveriş yapacaktım internetten indirim çeki veya kodu bularbilirmiyim diye dolaşırken 1-2 site buldum ve sağolsunlar 50 tl indirimle aldim ürünü:)Benimde aklıma bizim forumda da böyle bir etkinlik yapabileceğimiz geldi.Bu konuyu açtım.Forumda daha önce açılmış konu bulamadım varsa modlar konuyu kilitleyebilir.

Sistem şöyle işliyor:
Herkese denk gelmiştir bir yerden alışveriş yaparsınız ve hediye çeki kazanırsınız ve o hediye çeklerinin süresi olur o süre içinde ihtiyacınız yoksa hediye çeki yanar.Ama biz o hediye çeklerinin kodun kullanım şartlarını ve süresini buraya yazacağız cevap olarak,ihtiyacı olan arkadaş kullanacak.

arkadaşlar indirim kuponu paylaşılan cevabı herkes beğenmesin sadece kullanan arkadaş beğensin böylece o indirim kuponunun kullanıldığı anlaşılmış olur uğraşmayız...
saygılar..

Not:Gün içinde görüyoruz bazı konular açılıyor ve konu saptırılıp başka yerlere gidebiliyor böyle bir durum halinde modlardan ricam anında konuyu kilitlemesidir herkese hayırlı kazançlar....

Son düzenleme:
güzel mantıklı olur tv alana pc alana 50-100 tl çek veriliyor sonrada mesela bu alısverişde değil bir sonraki alışverişde kullanılır falan diyor faydalı olur herkes için

ilk paylaşımlar benden ing bankın göndermiş olduğu hediye çekleri..

Esteelauder.com.tr'den Hediye Seti!

Tebrikler! EsteeLauder.com.tr'den 99 TL ve üzeri alışverişlerinizde Hediye Seti kazanma fırsatı yakaladınız! Kampanya kodunuz: INGESTEE

Lidyana.com'da 30 TL indirim Fırsatı!

Tebrikler! Lidyana.com'dan 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde 30 TL indirim kazanma fırsatını yakaladınız. Kampanya kodunuz: INGLIDYANA

Cicekbahcesi.com.tr'de 10 TL indirim Fırsatı!

Tebrikler! cicekbahcesi.com.tr'den 10 TL indirim kazanma fırsatını yakaladınız. Kampanya kodunuz: INGBANK10

fruitflowers.com.tr'den %30 İndirim Fırsatı!

Tebrikler! fruitflowers.com.tr'den yapacağınız tüm alışverişlerde %30 indirim kazanma fırsatını yakaladınız. Kampanya kodunuz: ING30

faydalı bi işlem olur herkez için bugun bana lazım olur yarın başkası paylaşmak iyidir..

Az önce mesaj gelmişti tamda konu açılmış paylaşıyorum kimin işine yararsa kullansın :)

7 Haziran'a dek hepsiburada.com'da belirli ürünler hariç 150 TL ve üzeri bir alışverişte geçerli 25 TL indirim kazandınız.Kod: pm atın

Son düzenleme:
valla güzel olur. Benimde bugün freezone koduna ihtiyacım olduğundan başlık açtıydım ama dönüş olmadı. Bir de burdan şansımızı deneyelim.

freezone koduna ihtiyacım var. clickbus 'tan otobüs bileti alıcam.
[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] kodu sil istersen isteyene özelden verirsin. Dışarıdan görenler olur kullanılır başkası bir daha dener boşuna uğraşmış olur vs.

mavi de geçerli indirim kuponunuz felan var mı arkadaşlar ? :)

valla güzel olur. Benimde bugün freezone koduna ihtiyacım olduğundan başlık açtıydım ama dönüş olmadı. Bir de burdan şansımızı deneyelim.

freezone koduna ihtiyacım var. clickbus 'tan otobüs bileti alıcam.

[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] kodu sil istersen isteyene özelden verirsin. Dışarıdan görenler olur kullanılır başkası bir daha dener boşuna uğraşmış olur vs.

Haklısın kardeş düzelttim

arkadaşlar indirim kuponu paylaşılan cevabı herkes beğenmesin sadece kullanan arkadaş beğensin böylece o indirim kuponunun kullanıldığını anlaşılmış olur uğraşmayız...
saygılar..

arkadaşlar indirim kuponu paylaşılan cevabı herkes beğenmesin sadece kullanan arkadaş beğensin böylece o indirim kuponunun kullanıldığını anlaşılmış olur uğraşmayız...
saygılar..

referans hocam bunu ilk mesaja da eklersen çok faydalı olabilir :) güzel düşünce :)

Fırsatı kaçırmayın! Teknosa.com'dan vereceğiniz "LG 49LF630V LED TV" siparişlerinde geçerli promosyon kodu ile anında 300 TL indirim sizi bekliyor...

İyi Alışverişler!

Promosyon Kodu: PR46889041251

güzel olur hemde çook güzel :) bunlardan para kazananlar var inşallah problem çıkarmazlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri