Helal Olsun Zeo ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sontorun

Yasaklanmış
Çok uzun zamandır rap dinlerim ortalama 2 senedir de zeoyu takip ederim tolga abi kraldır egosu felan da yoktur yarışmadan da takip ediyorum ama bu şarkısı bir başka olmuş ya bu sene kesin zeo kazanacak RAP kazanacak ! adam her tur 1. lik ile geçiyor bunu canlı yayında izlerken gözlerim doldu
https://www.youtube.com/watch?v=YtgSRaPbh6A

Bu adam kendi tarzında profesyonel bildiğin.

Şarkıları kendi yazması çok önemli

Bu herifi görünce Aykut Elmas ne zaman rap yapmaya başladı diye düşündüm meğer o değilmiş :D

tanıştırayım mı canavar seni :D

Konusmuslugum var :ADSFAS

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 19:04 ----------

Bu adam kendi tarzında profesyonel bildiğin.

Şarkıları kendi yazması çok önemli

Bu adamı çogu kişi bilmezdi hocam bizim milletimiz illa bi yerden tanıyacak bizim milletimiz taladro gibileri dinler genelde Çoook böyle yetenek var inş. hepsi kendini gösteririr Zaten hadisede klip sözü verdi ve ekibine aldı

Bence o ses formatına uygun değil ama halk seviyorsa acun o işi bırakmıyor işte

Yok o vermiyor herkese geçen gözümün önünde brad pit istedi vermedi :D :D

---------- Spam Engelliyici 19:11 ---------- Önceki Mesaj 19:10 ----------

Bence o ses formatına uygun değil ama halk seviyorsa acun o işi bırakmıyor işte

O ses dedigin ne hocam sesini göstermek yetenegini göstermek degilmi ?
bu adam hem yazma kabiliyetini hem de sesini gösteriyor ben hep diyorum acun raple ilgili bir prgram yapsa en çok o tutar yada oraya bir rapçi juri koyması lazım mesela ceza olabilir

Heryede yazılıp çiziliyor bende bir cacık sanmıştım.
biraz dinledimde tahammül edilecek gibi değil.
Ben Kum gibiyi söyledi sanmıştım.
Acun gerçekten reklam işini biliyor, berbat şeyleri millete güzelmiş gibi lanse ediyor.
Adam hakkaten zeki.
:D

Heryede yazılıp çiziliyor bende bir cacık sanmıştım.
biraz dinledimde tahammül edilecek gibi değil.
Ben Kum gibiyi söyledi sanmıştım.
Acun gerçekten reklam işini biliyor, berbat şeyleri millete güzelmiş gibi lanse ediyor.
Adam hakkaten zeki.

Sadece güldüm ne diyebilirim size 5 - 10 gün süre verelim hocam beatı felanda ayarlıyalım böyle yazın böyle söyleyin tamam adama istediginizi söyleyin gidin diger sarkılarınıda dinleyin flexini bi dinleyin flexini yapın tamam diyecegim bu popçuların 3 söz 2 nakaratına benzemez

Sadece güldüm ne diyebilirim size 5 - 10 gün süre verelim hocam beatı felanda ayarlıyalım böyle yazın böyle söyleyin tamam adama istediginizi söyleyin gidin diger sarkılarınıda dinleyin flexini bi dinleyin flexini yapın tamam diyecegim bu popçuların 3 söz 2 nakaratına benzemez

Burda arkadan fon müziği verip üste şarkı söyleyince Rapçi olunmuyor.
Bak senin dinlediğin rapin TR'deki ilk versiyonlarındaki kalite şu anda hiçbir rapçide yok.
Sen bilmezsin belki dinle bak müzik nasıl yapılır.

https://www.youtube.com/watch?v=EngiqF5yjDo

Dağılan birton gruptan çıkan essiz bir eser.
:cool:

Burda arkadan fon müziği verip üste şarkı söyleyince Rapçi olunmuyor.
Bak senin dinlediğin rapin TR'deki ilk versiyonlarındaki kalite şu anda hiçbir rapçide yok.
Sen bilmezsin belki dinle bak müzik nasıl yapılır.

https://www.youtube.com/watch?v=EngiqF5yjDo

Dağılan birton gruptan çıkan essiz bir eser.
:cool:

Hocam nefreti bana mı anlatıyosunuz Nefret , cartel , fuat bunlarla büyüdüm ben bu adamlarda emin olun onlardan üstün olduklarını söylemiyolar onlar gibi olmaya çalıştıklarını söylüyorlar ama adam yapmış eger bu adam söylediginde 3-5 kişi aglıyosa bu adam başarmış demektir.
bu arada nefret derken ceza felan onlarıda kapsadım :D yanlış anlaşılma olmasın

Hocam nefreti bana mı anlatıyosunuz Nefret , cartel , fuat bunlarla büyüdüm ben bu adamlarda emin olun onlardan üstün olduklarını söylemiyolar onlar gibi olmaya çalıştıklarını söylüyorlar ama adam yapmış eger bu adam söylediginde 3-5 kişi aglıyosa bu adam başarmış demektir.
bu arada nefret derken ceza felan onlarıda kapsadım :D yanlış anlaşılma olmasın

Yaşın genç böyle heyecanlar yaşaman normal.
Ben ağlamadım 3-5 kişi ağlasın.
Bir tane azeri gelmişti bağırmıştı bu programda o zamanda 3-5 kişi ağlamıştı.
Aşk şarkısını söylemişti Sertab Erenerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri