Hem çalsın hemde topluluk atsın

ben kendi arkadaşlarıma videoları veriyorum ama izlenim alamiolar benimkiler 500k da 200k da onlara 5 10 gelio işte :D 200k dan sonra bana yetişmeleri imkansız :D onlarda kazansın seviniolar işte :D

Benim de tüm kanallarım kapandı flagdan. Para kazanmaları uçtu. Birileri beddua almaya iyi heveslenmiş.

videonun ortasına kanal adını.linkini koy o zaman az saydam bir renkle

Hiç birşey fark etmiyor ki aynen alıyorlar.

Hiç partner denemedim diye gittim partner kanal adım forumdan bir arkadastan, ben videoları yükledim, intro, yazı vs hersey olmasına ragmen, benim videolar (ozgun değil) aldı kanala kopyaladı, ertesi gün ebnim kanallara topluluk ihtarı ile kapandı, onun kanalları kaldı.

kafaya taktım araştırdım ve işin altından kanal aldığım şahsiyet çıktı gibi. Sadece gibisi kaldı, o gibiyede emin oldum mu ozaman jaseph ile tanışacak o arkadaş.

Ya bu sahte topluluk olayina youtube bir cözüm getirmeli !! sürekli böyle mi devam edicek bu olay?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri