Hem içtik,hem söyledik! (A.Ü B.E.S.Y.O. TEAM)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
olum delimisin burası keş forumumu kafa bi milyon video çekıp atıyosun bize ters hacı :D bu arada şubatta en cok para alan yemek ısmarlıyor unutma ;) mekanı da fakir olan secsin

ortadaki michael scofield sağdaki lincoln burrows soldaki fernando sucre

Scoffield belki de diğerleri tutmadı kardeşim :D

---------- Mesaj saat 07:43:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:36:32 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; bide utanmadan reklam acmıs onu gectim etiketleri kes:):):):) oglum ne adamsın ya. iyiki kafan güzelken atmadın videoları niche felan denerdin sen.

ayrıca sil o etiket acıklamaları cemaat yurdu etiketleri at. su anki gündemde aranan kelime hacminde patlama yapan bir kelime nede olsa:)

abi evleri felan yaz en azından izlensin.:)

Kanalın mail şifresini atim istiyosan bak adsense'e bağlı değil.
Reklamları açık videolar youtube'da daha çok izleniyor,belki bi kaç şarkı patlar diye açtım öyle türkiyede arsız bela dinleniyorsa,bizi dinlemeyen utansın:o

kardeşim öncelikle afiyet olsun .ses gelmiyor bide çok gülmüşünüz şarkı söylerken gülünmex biraz ciddiyet ister.ama ortam güzel allah bozmasın

Alkole sansür istiyoruz.

Atatürk üniversitesinde misin Erzurum.

zaten böyle işlerde besyo öğrencileri olmasa şaşırırdım.devamı gelsin inş güzel ortam.

Ege - Besyo ' dan saygılar

Alkole sansür istiyoruz.

Atatürk üniversitesinde misin Erzurum.

öğrtmenlik manas üni.2 . sınıf.sizin hocam?

Anadolu Üniversitesi 1.Sınıf

---------- Mesaj saat 21:01:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:17:52 civarında gönderildi. ----------

zaten böyle işlerde besyo öğrencileri olmasa şaşırırdım.devamı gelsin inş güzel ortam.

Ege - Besyo ' dan saygılar

Vay izmir besyo'dan arkadaşlar da varmış aramızda.Bakmayın alkol sigara kullanmam normalde spor yapıyorum haftada 3-4 gün zararlı.Sadece ayda 1-2 kere kafamızı yaşarız :)

Hocam sen 7 hazirana kadar yoktun ne oldu :D ara ara gelip gelip tekrar kayboluyosun heralde :)

Bu arada hasan nerden çıktı :D :D

YGS için kaybolayım dedim baktım yapamıyorum mal olduğumu anladım gelmeye başladım ufaktan ufaktan. :D

Duble sigara içenin adı Hasan değil mi la yoksa ben mi kafayı yiyom? :D

YGS için kaybolayım dedim baktım yapamıyorum mal olduğumu anladım gelmeye başladım ufaktan ufaktan. :D

Duble sigara içenin adı Hasan değil mi la yoksa ben mi kafayı yiyom? :D

Ooo YGS maratonu öyledir inişli çıkışlıdır dikkat et.
ipin ucunu kaçırırsan kaybolur gidersin.
gerçi ben çalışmadan girdim ama ygs çalışmadan 300 400 alınacak bi sınav.
ama lys zor dikkat et,istediğim bölüm lys de ise bırak ytpara'yı youtube'u ders çalıi :)

Bu arada duble saran benim :D adım da hasan değil Oğuzhan :) Sen de içmeden sarhoş olanlardansın sanırım :D

Dostum bi de ben mi ısmarlayacağım? Adam günde 2k $ kazanıyor bırakta o ısmarlasın 2 tane 100'lük alır heralde. [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]

Hasan:D bi git ya bana haram aldıracak pahalı bi yemek sözüm var sadece öyle 300 lük 500 lük deme bide kazancımı öyle açıktan yazma nazar değer Allah korusun :D

Hasan:D bi git ya bana haram aldıracak pahalı bi yemek sözüm var sadece öyle 300 lük 500 lük deme bide kazancımı öyle açıktan yazma nazar değer Allah korusun :D

Tamam haram alma sen :D Kadıköyde elit bi mekanda yemek :) Yemek derken öyle Tavuk Döner + Ayranla atlatamassın ha :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri