Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha öncede kullanmıitım arkadas işini hem temiz hem sağlam yapıyor her seyi ile kurulu daha yeni bir hizmet aldım teşekkür ederim
1 yıldır GalaxyShell ile çalışıyorum ve her konuda çok memnunum arkadaşlar. Paketlerin fiyatları da çok uygun ve 7/24 her zaman yardımcı oluyorlar çok şükür. Herkese tavsiye ederim.
çok ilgili bir arkadaş bu işle ilk defa ilgilendiğim halde her konuda sıkılmadan yardımcı oldu çok teşekkür ederim
iki adet vds sipariş edilmiştir gayet ilgili ve yardımcı bir satıcı bundan sonra devamlı burdan vds lerim
arkadaştan 2.paket alındı hızlı teslimat ve sağlam vds teşekkürler
20 adet teslim alındı 2 tanede hediye etti arkadaş
çok teşekkür ederim temiz iş için
kesinlikle öneririm destek çok iyi
Menmuniyetiniz için teşekkür ederim, hizmetinizi güle güle kullanın.2.paketten memnun kalındıktan sonra almanya 4.paket siparişi verildi.
Hocam Skype ekledim. Birkaç sorum olacak kabul ederseniz sevinirim
DEU 2 Sipariş geçildi kurulum bekleniyor
Hocam skype bakarmisiniz bi [MENTION=15499]GalaxyShell[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.