Hem VDS'den Hem de PC'den Adsense'e Girmek

Y
  • Kullanıcı youtubersking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Y

youtubersking

Guest
Merhaba arkadaşlar,

Şimdiye kadar, kanal yüklemelerimi ve adsense girişimi hep tek pcden yaptım. Zaten tek kanalım ve tek adsense hesabım var. Tek kanaldan günlük 100-150 tl kazanınca, kanal kapanmasını göze almamak için 2. kanala ihtiyaç duymamıştım. Fakat şimdi 2. kanal açmak istiyorum. Bu kanal açımı için de vds kullanacağım. Vds'deki bu yeni kanala da pcde kullandığım adsense hesabımı bağlamak istiyorum. Sorum şu, kendi pc'mden adsense logout yapıp, vds üzerinden adsense bağlarsam, adsense hesabımın başına bir iş gelir mi? Google, farklı lokasyonlardaki girişlere karşı nasıl bir tutum sergiliyor?

Bende birden fazla kanalla çalışıyorum.adsenseye genellikle vds üzerinden giriyorum ancak bazen vds değiştirmem gerekebiliyor.bu gibi durumda mecburen fatklı lokasyondan giriyorum adsenseye ancak şimdiye kadar herhangi bir şey olmadı.ama yinede önlem almak lazım tabi.bir şey olmuyor diye sürekli farklı lokasyondan girmeyin.

Bende birden fazla kanalla çalışıyorum.adsenseye genellikle vds üzerinden giriyorum ancak bazen vds değiştirmem gerekebiliyor.bu gibi durumda mecburen fatklı lokasyondan giriyorum adsenseye ancak şimdiye kadar herhangi bir şey olmadı.ama yinede önlem almak lazım tabi.bir şey olmuyor diye sürekli farklı lokasyondan girmeyin.

Zaten vdste adsense hesabını bağladıktan sonra bir daha o adsense hesabına kendi bilgisayarımdan başka bilgisayarda girmem.

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiye kadar, kanal yüklemelerimi ve adsense girişimi hep tek pcden yaptım. Zaten tek kanalım ve tek adsense hesabım var. Tek kanaldan günlük 100-150 tl kazanınca, kanal kapanmasını göze almamak için 2. kanala ihtiyaç duymamıştım. Fakat şimdi 2. kanal açmak istiyorum. Bu kanal açımı için de vds kullanacağım. Vds'deki bu yeni kanala da pcde kullandığım adsense hesabımı bağlamak istiyorum. Sorum şu, kendi pc'mden adsense logout yapıp, vds üzerinden adsense bağlarsam, adsense hesabımın başına bir iş gelir mi? Google, farklı lokasyonlardaki girişlere karşı nasıl bir tutum sergiliyor?

öle yapma kardşeim kanalını VDS de aç hazırla vb ama adsenseye bağlayacağında kendi pc den kanalında oturum aç ve kendi pc de adsenseye bağla bu şekilde vds de adsense açmak zorunda kalmazsın.

Senin deidğin gibide bişi olmaz ama adsenseni riske atma derim .

öle yapma kardşeim kanalını VDS de aç hazırla vb ama adsenseye bağlayacağında kendi pc den kanalında oturum aç ve kendi pc de adsenseye bağla bu şekilde vds de adsense açmak zorunda kalmazsın.

Senin deidğin gibide bişi olmaz ama adsenseni riske atma derim .

Kendi pcmde adsense e bağlayınca, bir kanaldan çıkıp diğer kanala girince diğer kanalım riske girecek böyle olunca da :D

Kendi pcmde adsense e bağlayınca, bir kanaldan çıkıp diğer kanala girince diğer kanalım riske girecek böyle olunca da :D

:D:D:D:D:D:D kim dedi sana bunu :D:D:D:D

1 adsenseye 20 adet kanalı nasıl bağlıcaz sence ? ozamn 20 tane vds almamız mı lazım

la hiç güleceğim yoktu ::D:D:D:D,

Adsensenın kendisi izin veriyor 499 tane kanalı 1 adsensede toplayabilirsin diye olurmu öle bişi

sen dediğim gibi yap

her lokasyon için farklı mail kullanın yetkilendirin birden fazla pc de hesap kapanmasının nedeni adsensenin kapanması değil gmailin kapanmasıdır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri