Hemen Ödeme Yapan Satoshi Siteleri

özel mesaj attım hocam dönüş bekliyorum teşekkürler.

her konuda yardımcı oldunuz yetmedi uzaktan bağlanıp her şeyi detaylı anlattınız çok teşekkürler hocam. bol kazançlar.

hocam müsait olunca dönüş yaparmısınız teşekkürler. bir kaç sorum olacak

hocam müsait olunca dönüş yaparmısınız teşekkürler. bir kaç sorum olacak

Dinliyorum özelden ulaş bana
yada sorularına buradan sorabilirsin herşey şeffaf bizde bu arada yeni güç seçeneği GHZ 5.0 için hazırlıklara başlamış Eobot hayırlı olsun

Ayrıca Tahir T adlı kullanıcı buradan üye olduysan bu dediklerimi yap
satın aldığın 128 ghz lik gücü GHZ 4.0 ve dogecoin kazmak için kullan diğer coinleri şuan için önemli değil kazandığın dogeleri biriktir ve güce çevir sistemin en önemli ayağı güç kazımıdır

Dinliyorum özelden ulaş bana
yada sorularına buradan sorabilirsin herşey şeffaf bizde bu arada yeni güç seçeneği GHZ 5.0 için hazırlıklara başlamış Eobot hayırlı olsun

Ayrıca Tahir T adlı kullanıcı buradan üye olduysan bu dediklerimi yap
satın aldığın 128 ghz lik gücü GHZ 4.0 ve dogecoin kazmak için kullan diğer coinleri şuan için önemli değil kazandığın dogeleri biriktir ve güce çevir sistemin en önemli ayağı güç kazımıdır
yardımcı oldun olacağın kadar çok teşekkür ederim güç kazmaya devam ediyorum sürekli 24 saate 1 ayrıca her 24 saate 1 musluk ceviriyorum :d kendi kendine birikiyor sadece birikenlerin karşılığı nedir ne yapılabilir ne kadar daha kazacağım bu kazmaların sonucu ne olacak bu tarz sorularım vardı :)

yardımcı oldun olacağın kadar çok teşekkür ederim güç kazmaya devam ediyorum sürekli 24 saate 1 ayrıca her 24 saate 1 musluk ceviriyorum :d kendi kendine birikiyor sadece birikenlerin karşılığı nedir ne yapılabilir ne kadar daha kazacağım bu kazmaların sonucu ne olacak bu tarz sorularım vardı :)

Ömür boyu kazacaksın taş atıp kolunmu ağrıyacak :D
Limite gelince hesaplarına parayı çekeceksin ödeme planını sana göstermiştim

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

reften üye oldum pm gönderdim yardım pls :D

Hayırlısı olsun
sistem de bulunan coinlerden dogeyi kazmaya başlamanı öneriyorum
sisteme ayrıca ghz 4.0 ıda güçlendir.
24 saatte bir Products bölümünde yer alan Faucet ı tıklayarak günlük bonusunu alabilirsin ( bonusu almadan önc neyi kazanmak istediğine karar ver soldaki menüden seçerek )

daha detaylı anlatım için özelden bana ulaş

Yeni sitem aktif oldu kullanıcılara hayırlı olsun

Şuan itibari ile testlerde bitti ve aktif olarak çalışmaktadır

Şuan İtibari ile 1 Ghz 6.0 10 yıllık sözleşme Güç $ 0.10 dolar yeni sistem olduğu için fiyatlar çok iyi durumda yeni üye olacaklar ve alım yapacaklara duyurulur

1 Ghz GHS5.0 güç $ 0.07 10 yıllık sözleşmede çok iyi fiyat var kaçırmayın

Refimden üye olun lütfen

https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1033329

Refsiz

https://www.eobot.com

Konumuz günceldir
Katılımcılara team üzerinden uygulamalı eobot eğitimi verilecektir

ilk verdiğin siteye nerden üye olacaz butonu bir türlü bulamadım

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:46 ----------

eobota üye olmuyor logine atıyor login olmuyor

kontrolleri yaptın tekrar denetyin bir sıkıntı yok

bu sitelerde üyelik için çok uğraşır mıyız malum bazıları tc kimlik fotoğrafi dahi istiyor

bu sitelerde üyelik için çok uğraşır mıyız malum bazıları tc kimlik fotoğrafi dahi istiyor

Normal üyelik yapabilirsin siteye üye olmak için gerçek bilgilerinle üye ol
daha sonra kimlik onayı yapmak zorundasınız ödeme almak için
yılların sitesi

ayrıca konumuz aktiftir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri