Hep birlikte Türkiye 2015 Videosu

• Kullanıcı wildwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Tavsiyem gönüllü olan arkadaşlar ile hemen iletişime geçip hazır olan videoları almanız. yoksa konu eskidikçe aa ben video mu atıcaktım durumu olmasın.

Ayni dusuncedeyim hocam , bi platform belirleyelim , oraya upload edelim ..

Yarın gönderirim videoyu 5 dakikamı almaz :D Kime göndereceğiz peki?

hocam , gonullu saglam bi editor arkadas cikmazsa bana gondereceksiniz. bi yer belirleyecegim. oraya upload ederiz .

İstanbul Atatürk Havalimanı bende :)

yaşşa sen :)

Sultanahmet veya Taksim civarlarında da ben çekeyim

Sagol kardesim . Bi prankinda oynatir bizi de meshur edersin artik :)

afyon [MENTION=9018]karahisar[/MENTION] ? :)

cok guzel hocam , boyle farkli sehirlerden arkadaslar video gonderirlerse daha iyi olur.

Kendim cekmesemde uye olduğum topluluklardan vs. VAN ile ilgili görüntüler saglayabilirim

yarin telifle calmasinlar kapimizi :)

Yaz usta tokat. ocak 24 gibide antalya çekebilirim

kardesim , hosgeldin. Tokatla , Antalya arasinida çek hazir kamerayi eline almisken ...

finallerden sonra ogrenci akradaslar memleketlerine giderken yollarda bi kac goruntu alabilirlerse cok guzel olur ..

kardesim , hosgeldin. Tokatla , Antalya arasinida çek hazir kamerayi eline almisken ...

finallerden sonra ogrenci akradaslar memleketlerine giderken yollarda bi kac goruntu alabilirlerse cok guzel olur ..

hoşbulduk usta, finallerden sonra gidecem antalya ya çorumda duruyoruz galiba sivasta falan gerçi gece galiba otobüs bilmiyorum bakmam gerek ne kadar alabilirsem alırım ;)

Valla gündüz arkadaşımla askerlik işleri için dışarı çıkıcaz ben konak güzelyalı çekerim onun telefonuyla gecede hava almaya çıkıyoruz motorla saat kulesi bi güzel oluyor gecenin 2-3'ü gibi :D onuda ışıklandırmalı haliyle çekerim ben yollarım sana :) [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] bu arada izmir de ne taraftasın sen

Valla gündüz arkadaşımla askerlik işleri için dışarı çıkıcaz ben konak güzelyalı çekerim onun telefonuyla gecede hava almaya çıkıyoruz motorla saat kulesi bi güzel oluyor gecenin 2-3'ü gibi :D onuda ışıklandırmalı haliyle çekerim ben yollarım sana :) [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] bu arada izmir de ne taraftasın sen

Bir İzmirin kizlari videosu daha geliyor :D .

evi cigliye tasidim ama ama ben tasinamadim. internet yok evde :D, tasinmadan önce sorgulattim , fiber yok ama dsl var dedi ttnet. tasindiktan sonra baglatmaya gittim , şaka yaptik , binada hat yok , yanlis bakmisiz hat varmiş port yok . yarin ona da yanlis bakmisiz port da varmiş b.. yok dicekler :D . kaldik ortada .

Bir İzmirin kizlari videosu daha geliyor :D .

evi cigliye tasidim ama ama ben tasinamadim. internet yok evde :D, tasinmadan önce sorgulattim , fiber yok ama dsl var dedi ttnet. tasindiktan sonra baglatmaya gittim , şaka yaptik , binada hat yok , yanlis bakmisiz hat varmiş port yok . yarin ona da yanlis bakmisiz port da varmiş b.. yok dicekler :D . kaldik ortada .

kızlarmı:rolleyes: :D saat kulesi gece yarısı çok güzel ışıklandırmalı oluyor çekerim
olmadı vapurdan çekimde yaparız dicem ama ona söz vermiyim

Ahh ahh o ttnet varyaa banada fiber dediler dedim bizim bölgede yok kadın inatla var dedi sonra okey dedik aradı alper bey 24 yok 16 var diyor dedim oda yoktur :D 8 e razıyım şuan varya 2 mbt anca görüyor :mad: telekomcu dedi burası 4 sen ara 6 yapsınlar ama 6 yı görmesin zaten 2 den 4 e geçersin dedi bunlar böle adam bile bıkmış :D bende garaja yakınım yeşilova-çamdibi tarafı

üye olmadan video upload edebilecegimiz bir yer var mi ? herkes cektigi videoyu direk upload etse oraya ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri