Hepiniz hakkınızı helâl edin

hocam son durum nedir?

Bende bu konuyu arıyordum kardesimizden haberi olan var mı? İnşallah iyilesmistir

arkadaş online 2 gün öncede bir konuya baya uzun bir şeyler yazmış. bence o yazı yerine bu konuyu bilgilendirip açıklık getirmesi gerektiğini düşünüyorum.

allah yardımcın olsun kardeşim acil şifalar dualarım seninle .....

Çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşursun en kısa sürede

Dostlar 2 ay kadar önce yattım hastaneye kemo terapi aldım 45 gün kadar hastanede kaldım.Tıkalı olan damarıma uyarmama rağmen port taktılar binbir eziyetle ve doğal olarak çalışmadı çektiğim acı üstüne kaldı..dün Ankara üni cebeci kalp damar merkezinde sağ taraftaki port çıkartıldı sol tarafa kalıcı kateter takıldı yaklaşık 1.5 saatlik bi operasyonla..10 gündür felan taburcuyum nakil olmayı bekliyorum.bugün 3 gibi nakil için tekrar yatıcam hastaneye

Geçen sefer yarı uyumlu nakil olmuştum annemden
Bu defa daha riskli teyzemden yine yarı uyumlu nakil olacam

Pek güzel gitmiyo işler açıkçası
Aldığım kemo da işe yaramamış remisyona girememişim
Bir kemo daha verecekler pazartesi
2 temmuzda nakil verecekler bakalım
Hakkımızda hayırlısı

Dostlar 2 ay kadar önce yattım hastaneye kemo terapi aldım 45 gün kadar hastanede kaldım.Tıkalı olan damarıma uyarmama rağmen port taktılar binbir eziyetle ve doğal olarak çalışmadı çektiğim acı üstüne kaldı..dün Ankara üni cebeci kalp damar merkezinde sağ taraftaki port çıkartıldı sol tarafa kalıcı kateter takıldı yaklaşık 1.5 saatlik bi operasyonla..10 gündür felan taburcuyum nakil olmayı bekliyorum.bugün 3 gibi nakil için tekrar yatıcam hastaneye

Hakkımızda hayırlısı
Dualarımız seninle inşallah en kısa sürede atlatıp ayağa kalkarsın.

:( Rabbim Cuma gününün yüzü suyu hürmetine,bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine şifa verir inşallah kardeşim.dert etme.sabret, vardır cenab-ı Allah'ın bir bildiği. o ki yeri göğü yaradan Rabbimiz, O, ol deyince olu verir.senin hastalığını da inşallah kudreti ile senin başından alır. Tekrardan geçmiş olsun.

Kardeşim, Şu mübarek cuma gününde ve cuma saatinde bütün dualarım senin için olacak, Allah Yár ve yardımcın olsun.

Hakkımızda hayırlısı

Bu mubarek cuma günü burdaki tüm dostların duaları kabul olsun, derdi veren Allah, dermanı verende Allah hiç bir zaman isyan etme vardır onun bir bildiği takdir ilahinin Rabbim sana sağlık sıhaat versin, tez zamanda sağılığına kavuşursun inşallah.. Allah yar yardımcın olsun.. Amin..

Dualarımız seninle , çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

allah şifa versin

abim öncelikle allah acil şifalar versin üzüldüm okuyunca ne kadar çok üzülsekte senin ruh halini anlayamayız çok zordur ama yaradana olan inancını kaybetme dert verende şifa verende odur tekrar tekar allah acil şifalar versin allahın izni ile bu forumda çok yazılar yazarsın

Kardeşim inş en kısa sürede aramıza geri dönersin Allah yardımcın olsun.Rabbimden acil şifalar.

Allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum,cümlemize haktan hayırlısı diliyorum....

ALLAH acil şifalar versin burda okuduklarıma bakılırsa yalnız değilsin kardeşim muhakak sana yardım eli uzatacak yardımcı olacak iyi insanlar vardır kan sıkıntısı çekmesin inşallah moralini bozma bu hastalıklar hep moral motivasyonla yenersin çok geçmiş olsun

Güzel kardeşim son gelişmelerden ne haber?

Benim de yeğenim lösemi. Bugün memlekete ziyarete gidiyorum. Dünyalar güzeli 15 yaşında bir kız. KML imiş ama geç teşhisten ötürü Akuta çevrilmiş. KML iken tespit edilse Glivec diye bir ilaçla ömrü boyunca yaşayabilirmiş.

Sen maşallah her gün foruma falan girebiliyorsun. Tedavin iyi gidiyor diye düşünüyorum. Yeğenim senin kadar şanslı değil. İki ayın birini yoğun bakımda geçiriyor. Umarım adını bildiğimiz bilmediğimiz tüm hastalar özellikle genç olanlar ait oldukları yere yani eğlenceli bir yaşama dönerler.
[MENTION=8558]Yeteneck[/MENTION]

valla içim gitti titremeye başladım alalh yardımcın olacaktır inş. yılma usanma bıkma sadece o hastalıgı unut yeneceksin inş. en ksıa zamanda

Güzel kardeşim son gelişmelerden ne haber?

Benim de yeğenim lösemi. Bugün memlekete ziyarete gidiyorum. Dünyalar güzeli 15 yaşında bir kız. KML imiş ama geç teşhisten ötürü Akuta çevrilmiş. KML iken tespit edilse Glivec diye bir ilaçla ömrü boyunca yaşayabilirmiş.

Sen maşallah her gün foruma falan girebiliyorsun. Tedavin iyi gidiyor diye düşünüyorum. Yeğenim senin kadar şanslı değil. İki ayın birini yoğun bakımda geçiriyor. Umarım adını bildiğimiz bilmediğimiz tüm hastalar özellikle genç olanlar ait oldukları yere yani eğlenceli bir yaşama dönerler.
[MENTION=8558]Yeteneck[/MENTION]
Allah bana ona ve tüm hastalara şifa versin hocam

hastalığın kendisi illettir
Derman diye verdikleri ilaçlar hastalıktan daha büyük bi illet

Güçlü olmak gerekiyor
19umda teshis konuldu benim suan 24 yaşımdayim.

Umudunuzu hiç kaybetmeyin ben savaşmaktan hiç vazgeçmedim yogun bakimlarda da yattim
Belki tek avantajim istahım ve metrekaremin fazla olusuydu ilaclari kaldirabildim..Ama diyebilirim ki artık son demlerimdeyim ruhen ve bedenen

Keşke keşke kml iken teşhis konulsaydi dediginiz gibi tek bir ilac yeterli olacakti ama bu demek degil ki care tükendi.ben eger 3 nüks yasayip 2. Kez yarı uyumlu nakle girebilmissem hala hayattaysam Rabbimin bi bildigi vardir diyip sabrederim Allah hastanıza sabır ve şifa versin.

Ben şuan da hastanedeyim 2 temmuzda nakil oldum 26.günü naklimin
Çok çok zor geçti nakil süreci 20 gün hiç bir şey yiyip içemedim..damardan mama ve serumla beslediler..agiz yaralarim düzelmeye basladi simdi midem su bile almıyor onunla basediyorum..

Hastanedeki odada tv var ama benim gurultü ve isiga hassasiyetim var arada bir girip forumdaki konulari okuyarak zaman geciriyorum yoksa gün/günler bitmiyor..

Bide karavan merakım var benim onunla ilgili bi forum takipediyorum... youtubedan kazanip iyilesince alacam bi tane insallah...[emoji5]

Dualariniza ihtiyaç var her daim

Allah yardımcınız olsun malesef elden dua etmekten başka pek bişey gelmeyen bir hastalık bu kanser illeti

Allah yardım etsin tıp bir noktaya kadar gerisi allahın yardımı sadece

Allah yardimcin olsun kardesim insallah en kisa sürede sifa bulursun..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri