Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam son durum nedir?
Bende bu konuyu arıyordum kardesimizden haberi olan var mı? İnşallah iyilesmistir
arkadaş online 2 gün öncede bir konuya baya uzun bir şeyler yazmış. bence o yazı yerine bu konuyu bilgilendirip açıklık getirmesi gerektiğini düşünüyorum.
allah yardımcın olsun kardeşim acil şifalar dualarım seninle .....
Çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşursun en kısa sürede
Dualarımız seninle inşallah en kısa sürede atlatıp ayağa kalkarsın.Dostlar 2 ay kadar önce yattım hastaneye kemo terapi aldım 45 gün kadar hastanede kaldım.Tıkalı olan damarıma uyarmama rağmen port taktılar binbir eziyetle ve doğal olarak çalışmadı çektiğim acı üstüne kaldı..dün Ankara üni cebeci kalp damar merkezinde sağ taraftaki port çıkartıldı sol tarafa kalıcı kateter takıldı yaklaşık 1.5 saatlik bi operasyonla..10 gündür felan taburcuyum nakil olmayı bekliyorum.bugün 3 gibi nakil için tekrar yatıcam hastaneye
Geçen sefer yarı uyumlu nakil olmuştum annemden
Bu defa daha riskli teyzemden yine yarı uyumlu nakil olacam
Pek güzel gitmiyo işler açıkçası
Aldığım kemo da işe yaramamış remisyona girememişim
Bir kemo daha verecekler pazartesi
2 temmuzda nakil verecekler bakalım
Hakkımızda hayırlısı
Dostlar 2 ay kadar önce yattım hastaneye kemo terapi aldım 45 gün kadar hastanede kaldım.Tıkalı olan damarıma uyarmama rağmen port taktılar binbir eziyetle ve doğal olarak çalışmadı çektiğim acı üstüne kaldı..dün Ankara üni cebeci kalp damar merkezinde sağ taraftaki port çıkartıldı sol tarafa kalıcı kateter takıldı yaklaşık 1.5 saatlik bi operasyonla..10 gündür felan taburcuyum nakil olmayı bekliyorum.bugün 3 gibi nakil için tekrar yatıcam hastaneye
Geçen sefer yarı uyumlu nakil olmuştum annemden
Bu defa daha riskli teyzemden yine yarı uyumlu nakil olacam
Pek güzel gitmiyo işler açıkçası
Aldığım kemo da işe yaramamış remisyona girememişim
Bir kemo daha verecekler pazartesi
2 temmuzda nakil verecekler bakalım
Hakkımızda hayırlısı
Allah bana ona ve tüm hastalara şifa versin hocamGüzel kardeşim son gelişmelerden ne haber?
Benim de yeğenim lösemi. Bugün memlekete ziyarete gidiyorum. Dünyalar güzeli 15 yaşında bir kız. KML imiş ama geç teşhisten ötürü Akuta çevrilmiş. KML iken tespit edilse Glivec diye bir ilaçla ömrü boyunca yaşayabilirmiş.
Sen maşallah her gün foruma falan girebiliyorsun. Tedavin iyi gidiyor diye düşünüyorum. Yeğenim senin kadar şanslı değil. İki ayın birini yoğun bakımda geçiriyor. Umarım adını bildiğimiz bilmediğimiz tüm hastalar özellikle genç olanlar ait oldukları yere yani eğlenceli bir yaşama dönerler.
[MENTION=8558]Yeteneck[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.