Hepiniz hakkınızı helâl edin

Her ne olursa olsun umudunu kaybetme, bi şekilde gelecek iyi günleri düşün.

İnan bana bu tip durumlarda i doktorların ne dediği değil, senin nasıl ve ne şekilde hissettiğin en önemli mevzu. Senin bedenini, ruhunu, nelerle mücadele edip edemeyeceğini senden başka hiç kimse, senin kadar iyi bilemez. Bunu asla unutma.

Ayrıca alternatif tıpta bu tip durumlarda bir çok çözüm sunuyor, bitki, ot vb. gibi, kimi zaman ilaçlardan alınamayan verim bu şekilde de alınıyor, bunun da lütfen araştırmasını yapın. Es geçmeyin bu mevzuyu.

Yapabileceğim herhangi, küçücük bi şey bile olsa elimden geldiğince yapmaya çalışırım Balıkesir'de yaşayan bi arkadaşın olarak.

Son olarak dediğim gibi asla umudunu kaybetme, sen kendini iyi hissetiğin sürece kimse senin geleceğin hakkında konuşamaz. Kim seni, senden daha iyi tanıyamaz, bilemez inan bana.

Çok çok geçmiş olsun kardeşim.

Sonuna kadar savaşmaya devam et kardeşim.Neden yalnız ben diye kendini hırpalama.Allah yardımcın olsun.

Tevekkül en büyük şifadır.

Ankaradayım yapabileceğim her ne olursa imkanm dahilinde yapabiirim inşaAllah.

Dularımız seninle

Allah yardımcın olsun kardeşim daha önce yenmişsin bu seferde çok rahat atlatacağından eminim , çok geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun. Allah' tan ümit kesilmez... Dualarım seninle.

Geçmiş olsun kardeşim Ankara'dayım. Herhangi bir ihtiyacın olursa mesaj atman yeterli elimden geleni yaparım

kardeşim çok geçmiş olsun .... sen umudunu yitirme yeter ..... inşallah bunuda atlatırsın allah ın izniyle dualarımız seninle

Kardeşim çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum çünkü kız arkadaşım da kanser hastası ve her gün kemoterapiye gidip geliyor. Ne kadar yorucu bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum ve maddi anlamda da çok fazla sıkıntı çekiyorsun. Youtube işine onun için başladım ve tedaviye çok şükür 2 hafta önce başlayabildik. Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah atlatırsın bir an önce moralini yüksek tut.

Allah yardımcın olsun kardesim.Herkesin bu hayatta bir sınavı var.Belkide seninde sınavın bu sekilde.
Allah'a her daim sükret,ins. sonunda güzel günler göreceksin.
Bu arada ne zaman birseye ihtiyacın olursa forum üzerinden bizlere ulastıgında bizde senin icin elimizden geleni yapmaya gayret edecegiz.
Tekrardan gecmis olsun,allah şifa ve kolaylık versin ins.

Kardeşim çok geçmiş olsun okurken çok üzüldüm durumuna.İnşallah yakın zaman da bu hastalığından kurtulursun.Allah acil şifalar versin geçmiş olsun ümidini umudunu kaybetme..

En kısa zamanda sağlıgına kavuşman dilegiyle.....

Allah Yardimcin Olsun kardesim Eyer Bir Hakkim Gecmisse Helal olsun Dualarimiz Seninle insallah Tez zamanda iylesirsin

Allah şifalar versin benimde kan grubum AB Rh+ sakaryadayım lazım olursa özel mesaj atarsın telefon numaramı verebilirim.

Allah en sevdigi kullarina bu dunyada cok cektir.basta Efendimiz (sav) olmak uzere, butun Peygamberler, Evliyalar bu dunyada aklina gelemeyecek zorluklarla mucadele ettiler. Bazen umutsuzluga kapildilar, bazen korktular. Ama hep bildilerki ne olursa olsun Allah a doneceklerdi ve Allah onlara kafiydi. Dunya süslenmiş bi çopluk gorebilene.

Eger Allah sana bu dunyada bunlari yasatiyorsa, emin ol seni cok seviyor ve sana cok guzel bir cennet hazirliyor.
Hayir bildiginde şer , şer bildiginde hayir vardir. Dualarimiz seninle , emin ol bu forumda hepimiz namazlarimizdan sonra , uyumadan once ve uyanir uyanmaz sana dua edeceğiz. Rahman ve Rahim olan Allahimiz bizi bos cevirmez insallah. Sabredenlere mukafati muhakkak ki vardir.

Allah imtihanini kolay kilsin, imtiyaziyla , keremiyle , lutfuyle yardimcin olsun... En kisa zamanda hayirlisiyla sifani versin. Amin

Çok çok geçmiş olsun hocam, içimi yaktın valla. Rabbim acil şifalar versin

Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri