Hepiniz hakkınızı helâl edin

Geçmiş olsun kardeşim. Allah yardımcın olsun. ikametim ankara kan gurubum AB+ 2-3 hafta kadar sonra lazım olursa seve seve veririm kanımı ev telefonumu gönderiyorum özelden. Sıkma canını verende Allah alanda.Sosyal medyadada gerekeni yaparız.

Bizler 1-2 gün hastanelerde uğraşınca bunalıyor sıkılıyoruz insanlar neler çekiyor..Herşeyin değerini kıymetini bilmek gerek.Dostum çıkmadık candan umut kesilmez derler.Ben bu hastalığı yeneceğine inanıyorum.Moralini her zaman yüksek tut moral çok önemli.Gencecik adamsın üstesinden gelmişsin bidaha gelirsin allah yardımcın olsun ümitsizliğe kapılma sakın

Allah yardımcın olsun, üzülme çok daha iyi döneceksin buraya inan sadece.

Umudunu kaybetme dostum :)

İçim yandı çok kötü oldum kardeşim çok üzüldüm durumuna ama şunuda unutma ki buda Allah'ın bir sınavı, Allah kimseye kaldıramıyacağı yükten fazlasını vermez. Derdi veren Allah, çareside Allah'tır. Duâlarını ihmal etme, ibadetlerini yerine getirmeye çalış kardeşim Allah inşAllah yardımcı olacaktır. Duâlarımdan eksik etmeyeceğim seni inşAllah en yakın zamanda sapasağlam aramıza dönersin kardeşim Allah kimsenin başına, düşmanımızın başına bile vermesin böyle bir şeyi, Amin. Üzme kendini mutlu olmaya, dayanıklı olmaya çalış kardeşim inşAllah tekrar tertemiz bir şekilde ayağa kalkarsın, desteklerimiz seninle unutma dostum..

Buraya güzel saglam bir basarı hikâyesi yazmayı ben çok isterdim
Açıkçası hayalini de kurmustum çok kere.Sonu güzel olur belki burda baslik degistiririm sadece...

2010 mayisinda lösemi teshisi konuldu 20 yasimdayken 1 seneye yakın tedavi aldim 2011 yılinda van depreminden sonra nuks etti hastalığım.bir bismillah da malatyada dedik ama tedaviyi bitiremedim 2 ayda yatakdan kalkamaz hale geldim..cok zor bir surecin sonunda bekkenen oldu ve tekrar nuks etti hastaligim (2012 aralik)..2013 yilinda bu defa ankaradaydim..son çare ilik nakli..uygun ilik aramaya zaman yoktu açıkçası bu yuzden annemden yarı uyumlu nakil yapıldı..hersey iyi guzeldi gecen pazartesiye kadar..

Hersey guzeldi acikcasi gecen gune kadar haberlere dahi çıktık o dönemde

Uyumsuz kk hcre bile hayat kurtard - Hrriyet SALIK -YAAM

Yaş 24 oldu..hayatin belkide en guzel 4 yılı hastanelere harcandı sanirim daha yasayacagimiz zorluklar da bitmemiş ki pazartesi bir nuks haberi daha aldık...

Çevresinde bu ve benzeri kemoterapi gerektiren hastalik gorenler bilir surecleri ve zorlukları.doktorlar çok fazla bi sans vermiyorlar artik...

son 1 senemde bu forumda çok zaman geçirdim..benim tanidiklarım da oldu beni taniyanlar takip ettiklerim samimi olduklarim ,olmadiklarım...zorlu birkaç ay beni bekliyor bu süre icinde hepinizden dualarinizi bekliyorum.gectigimiz sene bu zamanlar ankarada bi toplanilmisti sanirim ilk toplanti o zamandi o zaman katilmak istemistim ama nasip olmamisti belki bundan sonrakilerde yaninizda olma sansim olmasi ümidiyle dualarınızı istiyorum sadece hepiniz Allaha emanet olun hakkınızı helal edin benim bi hakkım geçmisse helal olsun...

Bir de ilerleyen zamanda kan ihtiyacım olabilir bu konu altindan mesaj yazarsam ankarada olan arkadaşlar yardimci olurlarsa çok minnettar kalirım kan bulmak buyuk sorun ama bu forumdaki arkadaşlar sosyal medyada soz sahibi arkadaslar eminim birilerine ulasabilirler...kan grubum AB+ bu arada.kan ihtiyacım oldugunda bir telefonla da paylasirim

Hepiniz tekrardan Allaha emanet olun..

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

Allah acil şifa versin kardeşim benim. D Duâlarımız her zaman seninle kardeşim.

Kimler kanseri ezdi geçti. Sen mi geçemeyeceksin :)

Allah'ın izniyle kurtulacaksın bu illetten.

Sende Allah'a emanet ol. Allah'tan ümit asla kesilmez.

Selametle....

Allah yardımcın olsun. Allah acil şifalar versin...

Şunu aklından çıkartma bir hastalığın devamlı düşüncesi dahi hastalığın sebebidir.
Ve bu hastalığı yenmen için umutlu olman, aklını başka konulara vermen ve bir meşgale bulman da gerekiyor. Bu forum senin hem kazanç kapın hem şifa kaynağın olacaktır İnşAllah.

Devamlı aktif ol ve sakın aramızdan ayrılma...

Büyük geçmiş olsun kardeş, Allah acil şifalar versin en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

Allah yardımcın olsun kardeşim. Arkadaşlarında dediği gibi derdi veren Allah dermanınıda verir. Ben senin bu hastalığı yeneceğini umut ediyorum. Dualarımız seninle kardeşim.

şu kanser belasını yende gel kardeşim.
bu ara bela oldu başımıza,ne kadar tanıdığım varsa kanser oluyor.
güçlü olmaya çalış.kan değerlerin normale gelmedikçe tedavi alamadıgını bilirim.güçlü ol ki tedavin devam etsin.
bu arada benim kan grubum b- ama 3 torba kanla değiştirirsin.o kadar değerlidir yani :D

İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.Dualarım seninle.Keşke Ankarada olsam da bir şekilde yardım etsem.İçim cız etti.

Allah şifa versin. Geçmiş Olsun İnşaallah Kurtulursun bu hastalıktan.

Youtube'da yılmamayı öğrendik biz, sen de yılmayacaksın inat ediceksin yeneceksin ben inanıyorum, daha yükleyecek patlatacak çok videomuz var. Şifa gelecek hepimizin inancıyla herşey geride kalacak inş. Lütfen güçlü kal bırakma kendini, büyük geçmiş olsun.

Allah Acil Şifalar Versin Dualarım Seninle

Allah acil şifalar versin kardeşim. Umudunu hiç bir zaman yitirme. Bu tür hastalıkların en büyük ilacı moraldir moralini hep yüksektut. Allah yardımcın olsun. Geçmiş olsun kardeşim.

çok geçmiş olsun kardeşim. umarım hastalığını tekrardan yenersin

Allah acil şifalar versin kardeşim yüce rabbimden umut kesilmez. Lütfen umudunu yitirme hepimiz bu lafı duymaktan nefret ederiz ama umut, umutsuz insanın rüyasıdır. Bu rüyayı gerçekleştirebilmek bizim elimizde,güçlü ol. Hepimiz birer kardeşin sayılırız ve her zaman yanındayız. Lütfen bir ihtiyaç halinde pm den veya forumda konu olarak bildir elimizden geleni yapalım kardeşim.

geçmiş olsun Allah(c.c) şifalar versin inşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri