Hepiniz hakkınızı helâl edin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun üzücü bir olay

Allah rahmet eylesin bende yorumları görünce şok oldum çok zor birşey ailesine sabırlar diliyorum

Facebook'taki paylasimdan anladigim kadariyla 1 Kasim 2014'te vefat etmis. Aradan 3 bucuk ay gecmis. Foruma son mesaj yazis tarihinden 2 hafta kadar sonra...

Camtasia ile ilgili anlatimli videolari vardi, anlamadigim yerleri ona ozelden sormustum sagolsun bayagi yardimci olmaya calismisti.

Tekrar Allah'tan kendisine rahmet, sevenlerine bassagligi diliyorum. Mekani cennet olsun insallah!

24 şubat 2015 canım oğlum UMUDUMUN doğum günü günlerdir o gün ne yapmam gerektiğini düşünürken bu gün benim yerime can dostların hazırlıklara başladığını ve biribirlerinden habersiz iki ayrı okula kütüphane açmak konusunda görüşmelere başladıklarını öğrendim. Çok mutluyum ve bende sizlerinde desteğiyle o güne kadar oğlumun hediyesine katkıda bulunmak istiyorum. zamanımız kısa ama inanıyorumki hep beraber UMUDUMUZA yakışır bir şekilde bu işin üstesinden gelebiliriz.

kütüphane açılacak okullar: Mesut ÖZATA Anadolu lisesi
Şehit Kemal Görgülü İlköğretim Okulu
kitapların gönderileceği adres: Burhan adalı İskele cad. karayolları lojmanları A/17 prefabrik VAN
Tlf:0554 699 47 36
0553 390 31 78

10003506_829753607087581_3399820315784891559_n.jpg
@era , @bemonth , @KaYZeRSoZe

bunun için ayrı bir konu açabilir miyiz ?

yardım etmek isteyenler için ?

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah. :(

Gözlerim yaşlandı çok üzüldüm "inna ileyhi ve inna ileyhi raciun" Allahtan Ona Rahmet Diliyorum :'(

Allah rahmet eylesin. Ailesinin acısını dindirmek için başlatmış oldukları kitap kampanyasına destek verelim yönetimdeki arkadaşlar lütfen bu konu için ayrı bir başlık açılsın. Hafta içi ne yapabilirsem yapmaya çalışıcam bu arkadaş için. Ayrıca yazan telefon numarasını bir arkadaşımız arasın adresi vs tam anlamı ile öğrenelim herkes arayarak rahatsız etmesin kişiyi ben arayamıyorum bu durumlarda göz yaşlarıma pek engel olamamaktayım onların da moralini bozmak istemem tekrardan.

Tumblr'ını okudum gözlerim doldu :(

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.. :( Mekanın Cennet Olsun kardeşim.. :( Allah rahmet eylesin..

Kardeşimiz için bi mevlit okutsak çok güzel olur.. Cüzleri böleriz kuran'ı kerim okumayı bilen çevresinden bilen kişilere dağıtılır. duası yapılır..

Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. her şeyin başı sağlık.. Allah ailesine sabır versin.

Allah rahmet eylesin.. Hepimiz birer fatiha okusak gerçekten kardeşimiz abimiz için çok iyi olur.. Mekanı cennet olsun..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri