Hepiniz hakkınızı helâl edin

Bugün Özgecan Arslan'ın katledilmesi olayının detaylarını öğrendikten sonra günüm berbat geçmişti. Şimdide bu kardeşimizin vefat ettiğini öğrenince insan daha bi kötü oluyor. Daha düne kadar forumda paylaşımlar yapan insanlara birşeyler öğretmeye çalışıyordu. Evet her ölüm erkendir ama 24 yaşında yaşama sevinciyle dolu bu kardeşimiz ölmesi insana koyuyor! Evet, bu hayat gerçekten hiç adil değil!

Allah, ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olur inşallah...Bu geçici dünya hayatımızda günlük koşuşturmada , günlük dertlerde gözümüz o kadar kör oluyor ki en sevdiğimiz insanları bile unutuyoruz yeri geliyor..Herkes sevdiklerine sıkı sıkı sarılır birlikte geçirdikleri zamanın kıymetini bilir inşallah...

Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun amin.

Bu kardeşimizin forumda yazdığı günleri, bu başlığın aktif olduğu zamanları çok iyi bilirim. Keşke şu anda haberim olan bir olay olsaydı. Daha az üzülürdüm. Resmen çöktüm şu an.

Umutsuzlukla karışık mağrurluk dolu yazıları orada duruyor. Böyle hastalıklar insanı 250 yaşında adam olgunluğuna çekiyor.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.Dünya böyle işte daha dün yazmıştı bu konuyu rahmetli.İçim cızbız etti zaten canım sıkkındı ölenle ölünmüyor Allah ana babasına sabır versin.

İnsan böyle durumlarda ne söyleyeceğini ya da ne yazacağını bilemiyor...Kalbimin en derinliklerinde bir sızı hissettim ilk okuduğumda...Hiç tanışmak veya yazışmak nasip olmadı ama bir şekilde içindeki güzel enerjiyi hissetmiştim...Mekanın CENNET olsun inşaallah...Allah Rahmet Eyleye...

ALLAH rahmet eylesin, geride kalanlara sabir versin; Simdi ihtiyaci bir duadır, esirgemeyin arkadaşlar;

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin inşallah, mekanı cennet olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri