Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok hocam hiç almadık daha lazımda olmadıbanka kartı var mı?
Hocam ürünün adını pm atın. Ben bi araştırayım. Kapıda nakit ödeme veren yerleri.Yok hocam hiç almadık daha lazımda olmadı
Hocam Köy Yerinde kalıyor kuzenlerim Kapıya Ptt'mi Getiriyor ve Nakitmi veriliyor Ptt görevlisine100 tl üzeri ise kapıda ödeme oluyor
Hocam Köy Yerinde kalıyor kuzenlerim Kapıya Ptt'mi Getiriyor ve Nakitmi veriliyor Ptt görevlisine![]()
koskoca hepsiburada dan alışveriş yaparken uyarmayın bari.Sakın kredi kartıyla alışveriş yapma bence.Nette her türlü dolandırıcılık var.
koskoca hepsiburada dan alışveriş yaparken uyarmayın bari.
çok tırsan sanal kart kullanır ...
dolandırıcılık var ama kullanmasını bilmeyene
Hepsiburada için söylemedimki heryer için öyle bi keyloger virüs girse yazdıklarının hepsini görürler.
Havele ile ödemeye karar verdim.. Açıklama kısmına Sipariş kodunu Yazmamız gerekmiş ama bazı banka Atm'lerinde yokmuş açıklama kısmı hangi atm'lerde var Teşekkürler...
Sakın kredi kartıyla alışveriş yapma bence.Nette her türlü dolandırıcılık var.
Arkadaşlar Hepsiburadadan Ürün alıcam daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım ve kuzenim ürün almamı istedi ama kredi kartı filan yok kredi kartsız nasıl alabilirimacill
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.