Hepsi Burada işgüzarlığı.....

Referans BİLİŞİM

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba;

Bu aralar bende mi sıkıntı var yoksa piyasa üçkağıtçı mı doldu:)
uzun zamandır hepsi burada dan sipariş veren biriyim...
genelde sıkıntı yaşıyordum ama bu sefer ki son nokta oldu,iki ürün sipariş ettim bir game mouse bi tanede hd uydu alıcısı.Dün uydu alıcısı geldi altı çizikler içinde kutusu jelatinsiz ve toz içinde.Ve bilenler bilir kullanılmış elektronik malzemede devre kokusu olur belli ki bu üründe kullanılmıs.ürünü taktım çalışıyor kurcaladım bi sıkıntı olmadığına karar verdim ve iadeylle ugrasmak ıstemedım.Bu gün game mouse geldi oda jelatinsiz ve altında cızıklerle:mad:
hemen aradım iade alalım dediler bu ürünlerle bırlıkte baska urunlerde almıstım hedıye cekı kullanmak ıcın belese geldı dıgerlerı:) neymıs bunu ıade alacakmıs değişim yapmıcakmıs o urunlerınde hedıye cekı baska alısverıste kullanabılecek mışım:mad: yanı bı nevı hedıye dıye aldıgım urunlere para odıcekmısım:mad:işin çakallığı şurda onceden gonderdıklerı malzemeler hedıye nıyetıne aldıklarım tüketim malzemesi yani onları iade edemiyorum ne guzel oyun:)
neyse sonuç hepsi burada benim için bitmiştir daha da olsa gitmem:D sosyal medya üzerinden her kanalla yaşadıklarımı ve hepsi burada hakkındaki olumsuz yorumlarımı yapacağım sizinlede paylaşmak istedim......

http://i.hizliresim.com/poJOrq.jpg
http://i.hizliresim.com/QlOjbr.jpg

Alternatif site önerilerinizide alabilirim ayrıca:cool:
saygılar....

Kullanılmış ürün gelmesine bişe diyemem şuana kadar yaşamadım fakat ürün değişimi konusunda yaptıkları uygulamada haklılar. Hediye çekim var diyelim ben zaten iade alıyorlar diye 500 liralık bişey alırım hediye çekimi de başka bir şey için kullanırım sonra 500 liraya aldığımı iade ederim hediye çekim bana kalır. Böyle çakallık yapanlar vardır haklılar yani yapacak bişey yok

Kullanılmış ürün gelmesine bişe diyemem şuana kadar yaşamadım fakat ürün değişimi konusunda yaptıkları uygulamada haklılar. Hediye çekim var diyelim ben zaten iade alıyorlar diye 500 liralık bişey alırım hediye çekimi de başka bir şey için kullanırım sonra 500 liraya aldığımı iade ederim hediye çekim bana kalır. Böyle çakallık yapanlar vardır haklılar yani yapacak bişey yok

ben iade istemıyorum kı ama:)
bana saglam urun ver dıyorum olmaz dıo:)

Ben de bunlarla sorun yaşadığımda normal kendilerine söyleyince sallamıyorlar ama şikayetvar'a yazdığım an arıyorlar özür diliyorlar hediye çeki yolluyorlar falan.

İade durumunda evet ama değişim yapmama konusunda hiç bir şekilde haklı yanları yok.

hepsi burada üçkağıtçı bir firma ofis mobilya takımı aldım parasını peşin ödedik 12 prç olan takımın 2 tane oltuğunu yollamadılar bende 2 yıldır canım sıkıldıkça arayıp küfür eedip stress atıyorum 100 lerce kez aradım hakkım için ne bir para iadesi yaptılar nede eksik olan ürünleri yolladılar bende stresimi aıyorum artık onlarda

hepsi burada üçkağıtçı bir firma ofis mobilya takımı aldım parasını peşin ödedik 12 prç olan takımın 2 tane oltuğunu yollamadılar bende 2 yıldır canım sıkıldıkça arayıp küfür eedip stress atıyorum 100 lerce kez aradım hakkım için ne bir para iadesi yaptılar nede eksik olan ürünleri yolladılar bende stresimi aıyorum artık onlarda

sizinki daha kötüymüş hocam valla neler denediniz bilmiyorum ama peşini bırakmayın ki herkese aynı şeyleri yapamsınlar...

Birkaç ay önce televizyon almıştım hepsiburadadan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Size gelen ürünler iade bile değil, daha çok uzun süreli kullanım sonrası tamir edilip satılmış gibi duruyor kozmetik olarak, hakkınızı arayın.

Birkaç ay önce televizyon almıştım hepsiburadadan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Size gelen ürünler iade bile değil, daha çok uzun süreli kullanım sonrası tamir edilip satılmış gibi duruyor kozmetik olarak, hakkınızı arayın.
hocam işin aslı sorun hepsi buradadan kaynaklanmıyor tedarikçi firmalardan kaynaklanıyor tabbi burda hepsiburadanın suçu yokmu var sorunla ilgileniyormuş gibi yapıp ilgilenmiyorlar

Hepsiburada zaten uckagitci bazi urunlerinin arkasinda durmuyor.bende telefon aldim ayipli mal gondermisler sorun vardi telde hemen aninda geri iade ettim 30 gun beklettiler geri almayip bana gonderdiler neymis ciziklerfen dolayi geri iade alamayiz halbuki toz yok aninda kutuya koyup iade etmistim halbuki.tekrar gonderdim 30 gun sonra yine bana geri gonderdiler yani iade almadi hepsiburada dolandiricisi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında 2.resim daha cok kala kala rengi atmış gibi bi şekli var 1.de kullanılmış yada iade.. o kadar çok ürün varki hepsinin 4 4lük olması mümkün degil yani hb yine diğerlerine göre çok daha bilinmiş ve güvenilirdir hiç yoktan ama telafide etmesi gerek..
bende de hızlıal'da hediye puanlarım vardı çok da degil ama bekledi bekledi derken bi baktım puanlar yok silinmiş.. neymiş efendim bunların süresi dolmuş ondan silmişler, halbuki süre filanda yazmıyodu öyle bi bilgi yoktu iade istedim etmediler bende üyeligimi sildim adamlar 3-5 kuruş için müsteri kaybediyolar işte..

Hepsiburada zaten uckagitci bazi urunlerinin arkasinda durmuyor.bende telefon aldim ayipli mal gondermisler sorun vardi telde hemen aninda geri iade ettim 30 gun beklettiler geri almayip bana gonderdiler neymis ciziklerfen dolayi geri iade alamayiz halbuki toz yok aninda kutuya koyup iade etmistim halbuki.tekrar gonderdim 30 gun sonra yine bana geri gonderdiler yani iade almadi hepsiburada dolandiricisi.

şikayetvar'a yaz hocam sonuca ulaşamazsanda en azından bakanlar hepsiburada hakkında bilgi sahibi olur.
Bazı arkadaşlar memnun olduğunu söylüyor ama zaten firmaların kalitesi sorun çözme anında belli olur örneğin teknosa lg g3 aldık bozuk çıktı adamlar özür dileyip g4 hediye etti:)

şikayetvar'a yaz hocam sonuca ulaşamazsanda en azından bakanlar hepsiburada hakkında bilgi sahibi olur.
Bazı arkadaşlar memnun olduğunu söylüyor ama zaten firmaların kalitesi sorun çözme anında belli olur örneğin teknosa lg g3 aldık bozuk çıktı adamlar özür dileyip g4 hediye etti:)
Waooww iyimis.teknosa gibi firmalar musteri memnuniyeti cok onemlidir onlar icin.ama hb de muhattap birisi yok karsinda.internetin o yönleri kotu.gg den alirim ama hb dan almam.gg de paran havuzda bekliyor en azindan.basina gelen bilir.

Hadi üçkağıda karşıyızda bide şöyle bir durum var. bu vari firmalarda çalışanlar sanki babasının dükkanıymış gibi firmayı kollamaya çalışırlar. sanki kendi cebine girecek. laa asgari ücretten biraz daha fazla ücretle seni en az 10 saat orada tutan firmayı savunuyon gardaş neyin karşılığı bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri