hepsiburada .com dan taksitle nasıl cep telefonu alınır

• Kullanıcı info
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Cep Telefonu Soru ve Sorunlar

info

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar cep telefonu alamak istiyorum fakat taksit yapmıyor bunu aşmanın bir yolu varmı

ticari kredi kartı veya hediye çeki adı altında satım yapan şirket bulabilmen lazım. buda online sektörde olmaz.

vatan bilgisayardan alabiliyodun sanırım

peki ilgili site kendi hediye çeki satmıyor mu ?

bu iş biraz sıkıntı. hediye cekiyle iş yapacaksan direkt magazada yapacaksın.

smdi adam sana 2bin tlye hediye ceki satar sende o cekle ip5 alsan ve adam sana 3310 yollasa biton başın ağırır.

adam ben ona hediye ceki sattım der kurtulur.

arkadaşım kliksa açıldı bak sabancı bünyesinde online alışveriş sadece burada akbank kredisi var yane akbank sana kredi veriyor 15 bin tl ye kadar kefil vs istemiyor bu sana verdiği krediyle alıyosun telefonu sen taksitini akbanka ödüyosun, yapman gereken telefonu beğenip şiparişini verip diğer gün akbanka uğramak :)

yani tek çekim mi al diyorsun

arkadaşım kliksa açıldı bak sabancı bünyesinde online alışveriş sadece burada akbank kredisi var yane akbank sana kredi veriyor 15 bin tl ye kadar kefil vs istemiyor bu sana verdiği krediyle alıyosun telefonu sen taksitini akbanka ödüyosun, yapman gereken telefonu beğenip şiparişini verip diğer gün akbanka uğramak :)

bana çıkmıyor kredi ödemelerim düzgün değil diye

Donanım haber de satılıyor hediye çeki ama dikkatli ol sıkıntı olabilir.

sen tek çekim alıyosun telefonu kliksadan ama işte akbankdan kredi çekip aldığın için bankadaki kredi yi taksitlendiriyorlar

sonuç sony xperia z ultra aldım arkadaşlar tek çekim konu silinebilir

Sanalpazardan ilan aç script ilanı aç. Fiyatını 1500tl yap. 9 taksit ile al. Paran hesabına yatınca ne istiyorsan alırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri