Enpara.com dan eft yapıcam ödeme seçeneklerinde alıcı ünvanı yazmıyor, nasıl yapıcam ? Boş bırakılmıyor
hepsiburada yaz geç hocam çok önemli değil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Enpara.com dan eft yapıcam ödeme seçeneklerinde alıcı ünvanı yazmıyor, nasıl yapıcam ? Boş bırakılmıyor
Nasıl yapılıyo hocam o ? Daha önce hiç encard la bişe almadım![]()
Kart numaranı yazıyorsun boşluk bırakmadan. Daha sonra kartının son kullanma tarihlerini giriyorsun. Dahasonra kartının arka tarafındaki son 3 rakamı yazıyorsun CVV(Güvenlik kodu).
İşleme devam diyorsun. Sonra cep telefonuna sms ile kod gelecek. O kodu büyük harflerle girip alışverişi tamamlıyorsun. Bende şuan encard ile satın aldım 4 adet.
Ne gittigiyoru ya git baska bir yerde ac gittiyor ile ilgili sorun varsa.hepsiburadada paypal ode kesinlikle gecmemektedir.paypal nakit kartiniz var ise oyle kullanbailirsiniz.Beyler 5 Adet alıcamda para paypalda gittigidiyorunda paypal ödemesi yokyardımcı olabilecek varsa halledelim
Ne gittigiyoru ya git baska bir yerde ac gittiyor ile ilgili sorun varsa.hepsiburadada paypal ode kesinlikle gecmemektedir.paypal nakit kartiniz var ise oyle kullanbailirsiniz.
pardon ya hepsiburada diyecektim sıcak vurdu sanırım![]()
Sorun yok o zaman dedigim gibi.
teşekkürler haber verdiğiniz için
önemli değil aldınız mı?
hayırlı olsun hocam.kargo geldi
hayırlı olsun hocam.Güle güle kullanınDün öglen sipariş verdim bugün öglen geldi çok tatlı bişi ama usb ye taktım tırnağımla tutup zor çıkardım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.