Her attığı video liste başına gelen kanallar

O büyük bir sır , asla açıklanamaz . Aman diyim naptın sen

çok kötü bi durum takip ettiğim kanallları biri daha kopyaladı adam ilk sırada ben 3 gündür bekliyorum kıpırdama yok :)

forumdansın sende biliyoruz ama işte çıkmıyor :D

---------- Mesaj saat 16:50:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:22:45 civarında gönderildi. ----------

galiba buldum bişey video ilk sıraya çıktı bikaç deneme daha yapayım olursa yazarım buraya :)

çok kötü bi durum takip ettiğim kanallları biri daha kopyaladı adam ilk sırada ben 3 gündür bekliyorum kıpırdama yok :)

forumdansın sende biliyoruz ama işte çıkmıyor :D

---------- Mesaj saat 16:50:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:22:45 civarında gönderildi. ----------

galiba buldum bişey video ilk sıraya çıktı bikaç deneme daha yapayım olursa yazarım buraya :)

hacım çıkıyor video ilk sırayada :D kalıcı oluyormu acaba onemli olan o 1 saat 15 dk lite basında durmanın bir anlamı yok :D

hacım çıkıyor video ilk sırayada :D kalıcı oluyormu acaba onemli olan o 1 saat 15 dk lite basında durmanın bir anlamı yok :D

bana 1 saat çıkması da yeterli hocam. video 301+ takılıyor zaten :)

denediğim kanalda olduğu ama olması gereken kanallar da olmuyordu onlara çözüm arıyorum şimdi :)

pingleme ile ilk sayfa ya çıkıyor ilk 2 video arasına falan yerleşiyor aramalarda 2 - 3 saat sonra tekrar geriliyor.

Az önce ben baktım 3 gün önce ve 5 gün önce yüklediğim vidyolar için. Bir tane rakip kanal var ve o ilk sırada ben 2. sıradyaım sonra 3 4 5 6 7 de de ben varım 8 de o var 9 10 da ben varım. Çok mutlu oldum ya :D büyük sır bende :p

Az önce ben baktım 3 gün önce ve 5 gün önce yüklediğim vidyolar için. Bir tane rakip kanal var ve o ilk sırada ben 2. sıradyaım sonra 3 4 5 6 7 de de ben varım 8 de o var 9 10 da ben varım. Çok mutlu oldum ya :D büyük sır bende :p

Katagöri sonuçların neler hocam burada önemli bir nokta var benim liste içerik sayısı 10.000 altında videolar ilgilenmiyorum en az 1 milyon sonuç olan katagöriler bahsettiklerim

hocam benim ayda en kötü 3-4 videom indexe düşüyor.100 er k izlenim kasıyorum en kötü.
önemli olan youtubeye ilk yüklemek ve etiketleri düzgün girmek.

hocam benim ayda en kötü 3-4 videom indexe düşüyor.100 er k izlenim kasıyorum en kötü.
önemli olan youtubeye ilk yüklemek ve etiketleri düzgün girmek.

ilk yüklediğim halde yine aynı sıkıntı var bende . Bende yarım saat sonra yüklüyor vatandaş ama yine benden önce çıkıyor videoları

Katagöri sonuçların neler hocam burada önemli bir nokta var benim liste içerik sayısı 10.000 altında videolar ilgilenmiyorum en az 1 milyon sonuç olan katagöriler bahsettiklerim

Kategori film animasyon hocam.. Ben kategorinin fark edeceğini sanmıyorum. Çünkü bir kere yanlışlıkla atmıştım, hatta ve hatta o gün oynanan dizi film neyse onu farklı isimde atmıştım ona rağmen ilk sırada çıkıyordum farklı isim ve farklı tarih ile index almıştı. Benim tek diyeceğim vidyo işlenmesine %40 %50 de iken pinglemeye başlıyorum. Sizde öyle deneyin. Bunun dışında bundan sonra İşlenme %10 da iken deneyeceğim. Bu konuyu gördükten sonra böyle denemeye karar verdim.

ilk yüklediğim halde yine aynı sıkıntı var bende . Bende yarım saat sonra yüklüyor vatandaş ama yine benden önce çıkıyor videoları

önce çıksın boşver bendede önce çıkmıyor ama izlenimi ilk atan kasıyor.videonda etiketler taglar tam ise yorma kafanı.ha bi de g+ da paylaşırsanda tadından yenmez.

hocam hangi pingleme sistemlerini kullanıyorsunuz

Ben bu hizmetleri deniyorum ama malesef işe yaramıyor

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...i-ust-siralarda-cikartmak-ve-hizli-index.html

Google Blog Arama Ping Hizmeti

https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=sitemaps&passive=1209600&continue=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fwebmasters%2Ftools%2Fsubmit-url%3Fpli%3D1&followup=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fwebmasters%2Ftools%2Fsubmit-url%3Fpli%3D1

Search Engine - Fuub.net

Auto Ping - Fuub.net

bu sıralamayla sadece 4 ünü yapıyorum hocam önemli gündem v.s konularda.. ve kesinlikle ilk iki 3 de yer alıyor tabi bir çok kişi yaptığı için, değişkenlik gösterip 30 dk ila 3 saat içerisinde geriye diğer sayfalara kadar düşüyor.

Kullanmadığım bir kanalda deneme yapabilirim örnek video verirseniz gösterebilirim. mümkünse 2-3 saat önce atılmış bir video olsun.

youtube reklamları var mesela.... hesaman youtubede en ustte çıkarlar.. bazı özel aramalarda bu reklamlar hep ilk gösterimdedir.. onun gibi bir bug yaparsan ki açığı bulursan sende ilk sırada yer alırsın ;) o kadar açık bulacak adamda alsın kazansın abi helal olsun yanı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri