- Web sitesi
- wolramnetwork.com
çok basit bir algoritma var aslında..Tabi bu her videoda işe yaramıyor.
nasıl bir algoritma hocam o
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok basit bir algoritma var aslında..Tabi bu her videoda işe yaramıyor.
nasıl bir algoritma hocam o![]()
O büyük bir sır , asla açıklanamaz . Aman diyim naptın sen
çok kötü bi durum takip ettiğim kanallları biri daha kopyaladı adam ilk sırada ben 3 gündür bekliyorum kıpırdama yok
forumdansın sende biliyoruz ama işte çıkmıyor
---------- Mesaj saat 16:50:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:22:45 civarında gönderildi. ----------
galiba buldum bişey video ilk sıraya çıktı bikaç deneme daha yapayım olursa yazarım buraya![]()
hacım çıkıyor video ilk sırayadakalıcı oluyormu acaba onemli olan o 1 saat 15 dk lite basında durmanın bir anlamı yok
![]()
Az önce ben baktım 3 gün önce ve 5 gün önce yüklediğim vidyolar için. Bir tane rakip kanal var ve o ilk sırada ben 2. sıradyaım sonra 3 4 5 6 7 de de ben varım 8 de o var 9 10 da ben varım. Çok mutlu oldum yabüyük sır bende
![]()
hocam benim ayda en kötü 3-4 videom indexe düşüyor.100 er k izlenim kasıyorum en kötü.
önemli olan youtubeye ilk yüklemek ve etiketleri düzgün girmek.
Katagöri sonuçların neler hocam burada önemli bir nokta var benim liste içerik sayısı 10.000 altında videolar ilgilenmiyorum en az 1 milyon sonuç olan katagöriler bahsettiklerim
ilk yüklediğim halde yine aynı sıkıntı var bende . Bende yarım saat sonra yüklüyor vatandaş ama yine benden önce çıkıyor videoları
pingleme ile ilk sayfa ya çıkıyor ilk 2 video arasına falan yerleşiyor aramalarda 2 - 3 saat sonra tekrar geriliyor.
hocam hangi pingleme sistemlerini kullanıyorsunuz
Ben bu hizmetleri deniyorum ama malesef işe yaramıyor
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...i-ust-siralarda-cikartmak-ve-hizli-index.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.