Her değişim bir hareket ile başlar X olma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırdır foruma siyaset yapmaya mı üye oldun???
Bence daha çok tazesin , Siyaset yapacagına önce forum kurallarını oku ...
SİYASET 1.derece ban sebebi , 1 haftan dolmadan sınırsız uzaklaştırılma...

Bence daha çok tazesin , Siyaset yapacagına önce forum kurallarını oku ...

Hayırdır sen foruma insanlara neden üye olduklarını sormak için mi üye oldun ki sana ne neden üye olduğum açıklamam gereksin :)

Ben konuda siyaset göremiyorum videoda herhangi bir parti için aşaglama yada hakarette yok Videonun başlığı öyle gösteriyor olabilir.
Ortada dün yaşana terör saldırısı var videoda da aynı bu gibi terör saldırılarını gerçekleştiren kişilerin tespit edilmiş olduğu ve neden bunlar için bir yasal karar çıkarılmadığını anlatan bir içerik var siz video nasıl algılıyorsanız artık orası şüpeli :)

konuyu evirip çevirmeden ortada büyük bir felaket var ve sürekli tekrarlanıyor uçuruma doğru gidiyoruz ve hükümet hiçbir şeyi çözemiyorsa orada niye duruyor desene

konuyu evirip çevirmeden ortada büyük bir felaket var ve sürekli tekrarlanıyor uçuruma doğru gidiyoruz ve hükümet hiçbir şeyi çözemiyorsa orada niye duruyor desene

Sorun hükümette değil hocam sorun toplumda toplum değişmeden yönetim şekli değişmez o yüzden ne yazsan boş :)

Hayırdır sen foruma insanlara neden üye olduklarını sormak için mi üye oldun ki sana ne neden üye olduğum açıklamam gereksin :)

Ben konuda siyaset göremiyorum videoda herhangi bir parti için aşaglama yada hakarette yok Videonun başlığı öyle gösteriyor olabilir.
Ortada dün yaşana terör saldırısı var videoda da aynı bu gibi terör saldırılarını gerçekleştiren kişilerin tespit edilmiş olduğu ve neden bunlar için bir yasal karar çıkarılmadığını anlatan bir içerik var siz video nasıl algılıyorsanız artık orası şüpeli :)

Sana pek de bişey yazmaya gerek yok anlaşılan ...
Mantık düz mantık ...
Ben kime niye üye oldu diye yargılama yapmıyorum akıl da vermiyorum. Benim ki sadece TAVSİYE şu saatten sonra istediğini yap dostum , ister Ekim e kadar ister Kasım a kadar ;)

Sana pek de bişey yazmaya gerek yok anlaşılan ...
Mantık düz mantık ...
Ben kime niye üye oldu diye yargılama yapmıyorum akıl da vermiyorum. Benim ki sadece TAVSİYE şu saatten sonra istediğini yap dostum , ister Ekim e kadar ister Kasım a kadar ;)

Siyaset yapacağına önce forum kurallarını oku ...
Buraya kadar yazdığın mesajı tamamlıyorsun

Bu kısımda da mesajın ile çelişiyor sun
Bence daha çok tazesin

Git düşün bunları

Bence daha çok tazesin

Git düşün bunları

Kelimelerden kelime oyunu yapacağına sende git önce insanlara hitap etmeyi öğren ... X ile ilgili bir takıntın varsa nickinde kullan , isminde kullan , haytında kullan ama gelip burda bütün foruma "X olma" diye konu açma ...
Senin gibi kelime oyunları yapan kaşar olacağıma , yazdıklarıyla çelişen taze olayım sıkıntı yok ...
Kimbilir kimin multisisin gelmişssin foruma milleyke kafa yapıosun başka bişey yok ...
Başka bişey yazmıcam sana , dilediğini yazmakta özgürsün...
Kötü söz sahibine aittir ...

Yazıyı okumadım, üye yorumlarının bazılarına baktım. Sanırım hükümet lehine yazı var bu kadar antijilik olduğuna göre.

Kelimelerden kelime oyunu yapacağına sende git önce insanlara hitap etmeyi öğren ... X ile ilgili bir takıntın varsa nickinde kullan , isminde kullan , haytında kullan ama gelip burda bütün foruma "X olma" diye konu açma ...
Senin gibi kelime oyunları yapan kaşar olacağıma , yazdıklarıyla çelişen taze olayım sıkıntı yok ...
Kimbilir kimin multisisin gelmişssin foruma milleyke kafa yapıosun başka bişey yok ...
Başka bişey yazmıcam sana , dilediğini yazmakta özgürsün...
Kötü söz sahibine aittir ...

X bireyi temsil eder konun içinde geçenler özetlemeler yaşanmış olaylardan anlatmaya çalıştım x birey olarak yerinde durman bir şeyi değiştirmez yazılan tarihler dede aynı olaylar oldu değişen bir şey olmadı birey olarak kendini geliştirmez sen değişen hiç bir şeyi olmayacağını ve 2 3 hafta sonra yine aynı olayın içinde olacağımızı belirtmeye çalıştım ama IQ seviyemiz toplum olarak düşük olduğu için anlayamıyoruz ve çok gariptir ki insanların yüzüne hatalarını vurunca öfkelerini tıpkı senin gibi dışa vuruyorlar "Senin gibi kelime oyunları yapan kaşar olacağıma" kendinle çelişince hatanı kabul et konuyu başka yere çekme lütfen tavsiyem olsun hatalı olduğunu birisi sana söyleyince kabullen oradan ders çıkar hemen başka bir konu ile kendini haklı göstermeye çalışma

Tekrar yazıyorum

Bence daha çok tazesin

Git düşün bunları

X bireyi temsil eder konun içinde geçenler özetlemeler yaşanmış olaylardan anlatmaya çalıştım x birey olarak yerinde durman bir şeyi değiştirmez yazılan tarihler dede aynı olaylar oldu değişen bir şey olmadı birey olarak kendini geliştirmez sen değişen hiç bir şeyi olmayacağını ve 2 3 hafta sonra yine aynı olayın içinde olacağımızı belirtmeye çalıştım ama IQ seviyemiz toplum olarak düşük olduğu için anlayamıyoruz ve çok gariptir ki insanların yüzüne hatalarını vurunca öfkelerini tıpkı senin gibi dışa vuruyorlar "Senin gibi kelime oyunları yapan kaşar olacağıma" kendinle çelişince hatanı kabul et konuyu başka yere çekme lütfen tavsiyem olsun hatalı olduğunu birisi sana söyleyince kabullen oradan ders çıkar hemen başka bir konu ile kendini haklı göstermeye çalışma

Tekrar yazıyorum

Bence daha çok tazesin

Git düşün bunları

EywAllah ...

O kazandığım düşmanlar yarın obur gün içimden gelirse buraya yazacağım bir kaç algoritma ile birkaç method ile bazı açıklar ile kanka olurlar merak etme :)

bunu diyebiliyorsan muhtemelen multi üyeliğinde vardır senin fakat bu beni ilgilendirmez adminler bakar onlara, benim merak ettiğim konu senin yaşın ve okul seviyen.

Tarih hocası felan mısın?
Tarih dersi vermeyemi geldin?
Burası bir Ytforumu, lütfen butür konuları gidip Siyasi Forumlarda aç.

Nasıl bir forum oldu çıktı burası anlamadım, hergün başka biri gelip garip gurup konuları açıyor.
Ben senin konunu okumadım gerek yok.
Bunlar hep Ameriganın oyunları, boşver.

Tarih hocası felan mısın?
Tarih dersi vermeyemi geldin?
Burası bir Ytforumu, lütfen butür konuları gidip Siyasi Forumlarda aç.

Nasıl bir forum oldu çıktı burası anlamadım, hergün başka biri gelip garip gurup konuları açıyor.
Ben senin konunu okumadım gerek yok.
Bunlar hep Ameriganın oyunları, boşver.

yok mevzu bide her yapılan yoruma üste çıkma çabaları :) ben bunu anlamıyorum niye açiyorsun o zaman konuyu zoruna gidiyorsa yapılan yorumlar açmıyacaksın burada konu doğru değilmi

15-) Futbol takımları taraftarlarının karşılıklı atışmaya varacak ya da siyaset dini konularda tartışmaya ve kalp kırmaya gidecek türde mesajlar yazılması, tahrik etme, kışkırtıcı sözler yasaktır.
Bu kuralın ihlalinde kişi; 7 gün forumdan uzaklaştırılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri