Her gün EN AZ 80 Abone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merkezi haber

Yasaklanmış
iletişim için youtube kanallar kısmından kanalımı aratıp özel mesaj gönderebilirsiniz
kanal ismi Entertainment TV

az önce kuruldu abone sayısına bakın bir kaç gün içinde sizinde benmki gibi yükselebilir

Çekilecek Max. Abone : GÜNLÜK EN AZ 80
Abonelerin aktifliği (Gerçek/Fake) : GERÇEK KİŞİLER
İşlem Süresi : 6 GÜN
Abonelerin Türk/Yabancı olduğu : KARIŞIK
İstenen ücret : SADECE 6 GÜNLÜK MALİYET 15 TL
Ödeme Bilgileri : BANKA HESABINA YATIRMANIZ

HEMEN ABONE ÇEKMEK İÇİN İŞLEM BUGÜN İÇERİSİNDE BAŞLATILACAKTIR

iletişim için youtube kanallar kısmından kanalımı aratıp özel mesaj gönderebilirsiniz
kanal ismi Entertainment TV

az önce kuruldu abone sayısına bakın bir kaç gün içinde sizinde benmki gibi yükselebilir

Çekilecek Max. Abone : GÜNLÜK EN AZ 80
Abonelerin aktifliği (Gerçek/Fake) : GERÇEK KİŞİLER
İşlem Süresi : 6 GÜN
Abonelerin Türk/Yabancı olduğu : KARIŞIK
İstenen ücret : SADECE 6 GÜNLÜK MALİYET 15 TL
Ödeme Bilgileri : BANKA HESABINA YATIRMANIZ

HEMEN ABONE ÇEKMEK İÇİN İŞLEM BUGÜN İÇERİSİNDE BAŞLATILACAKTIR

1 mesaj ve satış? :) 100 mesaj üzeri kullanıcılar satış yapamaz.

Dolandırıcı diyorsan eger ben açık net örnek verdim kanal adresimi verdim aratın isterseniz şuan bide yarın bu satte kadar olan sürede bikere daha aratıp farkı görebilirsiniz sonra karar sizin ayrıca ben size hesp numaramı verecem yani eger öyle bir durum olsa bunu ben vermem

Dolandırıcı diyorsan eger ben açık net örnek verdim kanal adresimi verdim aratın isterseniz şuan bide yarın bu satte kadar olan sürede bikere daha aratıp farkı görebilirsiniz sonra karar sizin ayrıca ben size hesp numaramı verecem yani eger öyle bir durum olsa bunu ben vermem

Ben size dolandırıcı demedim dememde. Yanlış anladınız. Forum kuralını söyledim. Moderatörde değilim sizin gibi sıradan bir üyeyim. Sadece sizin için söyledim bunu. Hayırlı satışlar.

kardeşim bu frumd aişler öle olmaz en az 3 geçmişi var- kayıt tarihi eski-forumda tanınan kişiyi refarans yaparsın kendine onlarda sen işini düzgün yapıyorsan gelir sölerler

pardon kardeşim o zmn yanlış anlaşılma oldu özürdilerim bu arada 3 mesaj oldu sohbete devm edelim bari :) 97 kaldı :)

Post kasmak yasaktır ayrıca 100 mesaj altı üyelerimize satış yasaktır sağlam bir referans ile konunuzu tekrar açtırabilirsiniz.Post kastığınız için sizi sadece uyarıyorum uzaklaştırmıyorum bu defa.Kolay gelsin.Saygılar.

Yeni uye oldugunuz icin,satis konularinda karsi tarafdaki musterinin isi yapildikdan sonra musteri odemenizi yapabilir bu istekde bulunabilir.Bu gibi durumlar yeni ve ilk mesajinda satis konusu acmis uyeler icin uygulanabilir,bu konuda hassasiyet gostermenizi rica ediyorum.

Kimse sizi dolandiricilikla filan yargilamaz yargilayamazda.Burdaki arkadaslarimizin bu mesajlarindaki amac bu tur ilk konu ve mesajinda dolandiricilik girisimi bulunupda forumdan suresiz uzaklastirilan bir cok ornek konu ve uye oldugu icindir.Zamanla sizde forumdaki paylasimlariniz ile belirli bir seviyeye geldiginizde bu mesajlarin dogrulugunu farkedeceksiniz.

Bu tur konularda ben bile ne yapacagimi bilmiyorum bazen ama Havuz sistemi gibi durumlari sanirim devreye sokmak gerekiyor.En azindan dolandiricilik gibi durumlari en aza indirgemek adina etkili olabilir.Alicida saticida ilk konu ve mesajinda sorunsuz bir sekilde alisveris yapabilir.

Size Hayirli satislar diliyorum lutfen ilk cumlelerimi dikkate alin.Saygilarimla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri