Her kanalda yeni api ve client mi?

• Kullanıcı akif68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar

akif68

Kayıtlı Üye
merhabalar arkadaşlar.Her yeni kanalı tokenlerken yeni api ve client mi alıyorsunuz yoksa aynı api ve clienti mi kullanıyorsunuz.Bu konuda tecrübelerinizi bekliyorum

hiç kullanmayacağın, kapattırmayacağın bir gmail hesabı ile api ve client al kaydet. Sonra kanallara token eklemek için hepsinde bunu kullanabilirsin

teşekkür ederim hocam şimdi deneyeceğim. videoyapın manuel api client alma konusunu arıyorum :D

tek tek ayrı client api ve client secret alınıyor video ekleme hizmetimizde

teşekkür ederim hocam şimdi deneyeceğim. videoyapın manuel api client alma konusunu arıyorum :D

Videoyap sitesinde api client ekleme yerine gel sağdaki seçenekte yazar. Linke tıkla seni konuya atar oraya bakarak yaparsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tek tek alman daha iyi. daha sağlam oluyor.

hocam baan cok zor geliyor yurdun netini kullandığım için :) ama bişi fark ettim efe hoca demişki eğer tek tek alırsanız kapanma riski yüzde 2 den yüzde 1 e iner demiş :)

Merhaba Arkadaşlar,

Şuanda aktif üyelerimin %94'ü kanalları eklerken firefox eklentim ile client al, token al, kanalı ekle özelliğiyle ekliyor. Hesabında 100 den fazla aktif kanalları olanların ise neredeyse tamamı firefox eklentim ile kanalları ekliyor.

Bir client ile bütün kanalları bota eklerseniz. O client spame düştüğü anda o clienttaki tüm kanallar kapanır. Bu nedenle bu ihtimali ortadan kaldırmak, bir kanalın kapanmasının diğerini etkilememesi için 1 yıl 3 aydır kanalları eklerken farklı clientlar ile eklenmesini öneriyorum.

Tabiki bazı arkadaşlar tek client ile çalışıyor clientları kuvvetli oluyor, clientı spame düşmüyor. Haliyle kanallarıda topluca kapanma ihtimali tek clientla da olmamış oluyor. Ama bu çok düşük bir ihtimaldir. Bu ihtimali hiç göze almamak için firefox eklentisiyle kanalları bota ekleyiniz.

Peki bir client nasıl spame düşüyor? kriterleri nedir? Örneğin bir client ile 50 kanal bağlanmıştır ve hiç biri kapanmamıştır. birisi kapanınca diğer 49 unu kapatmıyor youtube. 2 si kapansada 48 tanesini kapatmıyor. ama bu rakam 5 tanesi kapansa diğer 45 tanesinede elveda çekmenize sebebiyet veriyor. % oranı gibi birşey. 10 kanal bağlarsanız aynı clientdan biri kapanırsa %10 demektir. Buda direk 9 tanesinin kapanmasınada sebebiyet verir.

Bu nedenle tekrar tekrar dediğim gibi kanalları firefox eklentisindeki client al, token al, kanalı ekle yöntemiyle ekleyin arkadaşlar, üstünüze risk almamış olun.

iyi çalışmalar

Merhaba Arkadaşlar,

Şuanda aktif üyelerimin %94'ü kanalları eklerken firefox eklentim ile client al, token al, kanalı ekle özelliğiyle ekliyor. Hesabında 100 den fazla aktif kanalları olanların ise neredeyse tamamı firefox eklentim ile kanalları ekliyor.

Bir client ile bütün kanalları bota eklerseniz. O client spame düştüğü anda o clienttaki tüm kanallar kapanır. Bu nedenle bu ihtimali ortadan kaldırmak, bir kanalın kapanmasının diğerini etkilememesi için 1 yıl 3 aydır kanalları eklerken farklı clientlar ile eklenmesini öneriyorum.

Tabiki bazı arkadaşlar tek client ile çalışıyor clientları kuvvetli oluyor, clientı spame düşmüyor. Haliyle kanallarıda topluca kapanma ihtimali tek clientla da olmamış oluyor. Ama bu çok düşük bir ihtimaldir. Bu ihtimali hiç göze almamak için firefox eklentisiyle kanalları bota ekleyiniz.

Peki bir client nasıl spame düşüyor? kriterleri nedir? Örneğin bir client ile 50 kanal bağlanmıştır ve hiç biri kapanmamıştır. birisi kapanınca diğer 49 unu kapatmıyor youtube. 2 si kapansada 48 tanesini kapatmıyor. ama bu rakam 5 tanesi kapansa diğer 45 tanesinede elveda çekmenize sebebiyet veriyor. % oranı gibi birşey. 10 kanal bağlarsanız aynı clientdan biri kapanırsa %10 demektir. Buda direk 9 tanesinin kapanmasınada sebebiyet verir.

Bu nedenle tekrar tekrar dediğim gibi kanalları firefox eklentisindeki client al, token al, kanalı ekle yöntemiyle ekleyin arkadaşlar, üstünüze risk almamış olun.

iyi çalışmalar

Bende oyoe yapiyordum hocam ancak bazi arkadaslar biz oyle yapmiyoruz dedi yanlis anlasilmasin da skype.gurubumuz var orda cok yuksek kazananlar var ayda 10bin filan tek aip client ile sinirsiznkanal bagliyor videoyap.kullanmiyor ama mantik.ayni. kafam karisti . Hani eklenti cok iyi ama yurdun netini kullalanan bilir net zulüm :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri