Her kezin yaşadığı Youtube Adsense Beklemede Durumu Ve Çözümü...

BuAŞK7Beni

Yasaklanmış
u38d0.png

Yukardaki Resimde Gördüğünüz gibi Adsense yi Onaylayıp halen bu resmı görüyosanız artık o adsense hesabını kullanmayı bırakın arkdaslar çünkü @mail adresinize Onay Mesajı gelmeden Adsense hesabınızın Sözleşmesini Yaptınız bu yüzden youtube beklemede kalıyo @mail gelene kadar ve gelmiyo, onun için yapmanız gereken arkadaslar mail adresinize onay mesajı gelsin ordaki Sözleşme Linkinden girin ve onay latın Yoksa kazançlarınız adsense ye yansımıyo ve Ban yiyorsunuz gecersiz etkinlikden dolayı.Aşagıda gördüğünüz gibi Adsense Yi onayladık fakat Beklemede Diyor Bunun Beklemede Olmasının Sebebi @Mail den onay Lanmadıgı için.Ben Bunu yaşadım arkdaslar simdi yeni bir adsense aldım bunu @mail den yaptım Etkin yazıyo o youtube .

u38jr.png

Aşagıdakı resım gıbı @mail almadan adsense onaylamayınızzzzzzzzz.
u38mt.png

bak bu iyi oldu deniyim bi dediğini az önce adsense açtım onu böyle yapalım bakalım sayacakmı
@mail adresine onay gelmesini bekle bence Çünkü direk açtımı $ olarakdan oluyo ve TL ye geçmiyo birdaha youtube de bekleme de yazıyo saymıyo sayaç

adsense hesabı izlenimleri sayıyomu $lar mı TL mi adsense birde

u38jr.png

Gir youtube ye bak etkinmi gözüküyo yoksa yukardaki gibi beklemede mi öyle ise boşa çaba göster me ban yiyorsun 2 gün soran

bendede beklemedeydi önceden kabul etmiştim onaylanmış. @mail adresinize Onay Mesajı gelmeden Adsense hesabınızın Sözleşmesini yapmıştım yani yanlış bilgi vermişsin
BuAŞK7Beni.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri