Her Mesajdan Para Almak

Haribo

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar , geçenlerde facebookta gördüm aklıma yattı güzel bir fikir.
Ben bir numara almak istiyorum hani bu ücretli sms numaralarından.

Örneğin bir kişi bana mesaj attığında 6-7 tl gibi ücret kesiyorlar ya o sistemden. Güzel bir hizmet kanalı açacağım fakat bunun için ne yapmalıyım turkcellden falan parayla mı alınıyor böyle numaralar.

bilgim yok ama mantıken belirli bir hizmete yönelik olması zorunludur

Hocam görmüşsündür bongo mudur nedir isim soyisim yaş yazıyon bişiler yazıyor hakkında ordan mı aklına geldi acaba :D

Bu tarz şeyler vergi ve notere bağlı oluyorlar. Alacağın paranın çoğu da devlet ve operatöre aktarılıyor zaten :) .

Bu mobil ödeme ile aynı tarz bir sistem belkide aynısı. Benim anladığım bu ve ben e-ticaret sitesi için bile bunu alamadım. Yani çok çok uğraştıran ve herkese verilmeyen bir hizmet.. Benim anladığım şahsen bu..

ilk defa böyle bir şey duyuyorum link var mı

Bu tarz şeyler vergi ve notere bağlı oluyorlar. Alacağın paranın çoğu da devlet ve operatöre aktarılıyor zaten :) .

Biz tvde ücretli sms ve telefon kullanıyoruz. Eğer çekiliş v.s yapacaksınız tabi kurallar gereği milli piyangodan izin almak durumundasınız. Gelir elde etmek için biraz fazla aranma almalısınız. Söz gelimi bizde 1 mesaj bedeli 2.5 tl ama aramanın dakikası 1 tl. 1 tl den bize kalan ise 0.18 kuruş. Arama bekletme özelliği olduğu için onlarca kişi hatta beklediği oluyor. Ortalama 1 dakika hatta bekletme ile bir canlı yayında 100 lerce telefon geldiği oluyor. Mesaja biraz daha temkinli bakıyor izleyicilerimiz. Bu yüzden mesajlarımız genelde düşük oluyor. Kişisel olarak bu işleri yapabilir misiniz bilmiyorum ama dilerseniz bana ulaşın sormak istediklerinizi sorun ben de elimden geldiğince yardımcı olayım.

Biz tvde ücretli sms ve telefon kullanıyoruz. Eğer çekiliş v.s yapacaksınız tabi kurallar gereği milli piyangodan izin almak durumundasınız. Gelir elde etmek için biraz fazla aranma almalısınız. Söz gelimi bizde 1 mesaj bedeli 2.5 tl ama aramanın dakikası 1 tl. 1 tl den bize kalan ise 0.18 kuruş. Arama bekletme özelliği olduğu için onlarca kişi hatta beklediği oluyor. Ortalama 1 dakika hatta bekletme ile bir canlı yayında 100 lerce telefon geldiği oluyor. Mesaja biraz daha temkinli bakıyor izleyicilerimiz. Bu yüzden mesajlarımız genelde düşük oluyor. Kişisel olarak bu işleri yapabilir misiniz bilmiyorum ama dilerseniz bana ulaşın sormak istediklerinizi sorun ben de elimden geldiğince yardımcı olayım.

Hocam siz şu tvlerde bağdem yağı satanlardan mısınız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri