Her pazar düzenli anlamadığım ban

• Kullanıcı rbasaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

rbasaran

Kayıtlı Üye
3 kanalım var hepsinin mail adresi farklı. Nedense 2 haftadır pazar günleri 3 ü de kapanıyor.Youtube a giriş yapmaya çalıştıgımda önce telefon doğrulaması istiyor sonrada resimde paylaştıgım ekran geliyor. Gmail e bakıyorum hiçbir mail yok bunun sebebi ne arkadaşlar.

Kda1gD.png

pazarları kapanıp ptesi açılıyor mu anlamadım.
kanal linki elindeyse girersen spamdan kanalın askıya alındığı yazar.

pazarları kapanıp ptesi açılıyor mu anlamadım.
kanal linki elindeyse girersen spamdan kanalın askıya alındığı yazar.

yok hocam pazarları kapanıyor ve açılmıyor :D. ya topluluk kuralları ve politika ihlalleri diyor linke girdiğimde ama öncedende banlanan kanallarım vardı telefon dogrulama istemezlerdi şimdi telefon dogrulama steyip sonra ban diyor. bunun mantıgı ne acaba ve bir kanalı daha dün açtım her zaman yaptıgım işi yapıyorum 5 saatte ban yiyor

yok hocam pazarları kapanıyor ve açılmıyor :D. ya topluluk kuralları ve politika ihlalleri diyor linke girdiğimde ama öncedende banlanan kanallarım vardı telefon dogrulama istemezlerdi şimdi telefon dogrulama steyip sonra ban diyor. bunun mantıgı ne acaba ve bir kanalı daha dün açtım her zaman yaptıgım işi yapıyorum 5 saatte ban yiyor

benimde başıma geldi, hatta geçen pazar günü olabilir. :D
100 tane videoyu 25 farklı kanala 3 saat içinde yüklemiştim. :D
üstüne gitmedim.

ya bu önce telefon dogrulaması istemesi benim ilgincime geliyor genelde aynı numaraları kullanarak açtım hesapları sms arayarak dogrulama falan her numara 6 7 kanal açtırmıştır bana acaba ondan spama düşüyor olabilir miyim

ya bu önce telefon dogrulaması istemesi benim ilgincime geliyor genelde aynı numaraları kullanarak açtım hesapları sms arayarak dogrulama falan her numara 6 7 kanal açtırmıştır bana acaba ondan spama düşüyor olabilir miyim

benim kapanan kanalları satın almıştım forumdan birinden o yüzden de üzerine düşmedim dediğim gibi.

spamdan kapanmış bu herkesin başına gelen ve gelmeye devam edecek bir olay.Kaçış yok

fkri olan yokmu arkadaşlar banlanan kanallarım acaba neden önce telefon dogrulaması istiyor önceden yapmazdı bunu

IP adresi değiştiriyor musunuz?
Ben değiştirip günlük 1000 video atıyorum kanallara.
Sorun yaşamadım.

IP adresi değiştiriyor musunuz?
Ben değiştirip günlük 1000 video atıyorum kanallara.
Sorun yaşamadım.

hocam ip adresimi hiç değiştirmiyorum bununla alakalı olablir mi acaba? bu sorun 2 hafta önce 15 20 kanalımın aynı anda banlanmasıyla başladı hepsi 2 3 günlük tü

hocam yordum senide şimdi ip yi her kanalıma girerken mi değiştirmeliyim yoksa banlandım yeni kanallar açarken mi ip değiştirmeliyim.

Hocam ben her yeni kanalda IP değişiyorum.En son hepsine girerken son kez değişiyorum.Bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi deneyin isterseniz büyük olasılık IP ile alakalı.

Kapanan kanalın telefon numarası ile başka kanalları da onayladıysan ondan olabilir.

Kapanan kanalın telefon numarası ile başka kanalları da onayladıysan ondan olabilir.

hocam şöyleki genelde hep aynı numaraları kullanıyorum 3 4 arkadaşımın numaraları. kanallar kapanıyor tekrar aynı numaralarla. O zaman yapacaklarım

1. yeni kanallarımı telefonumun internetiyle ve başka internetlerle yeni kanal açmak(ip için ) ve farklı telefon numarası kullanmak
2. hepsi için aynı gmaile yöneticilik vermek ve oradan tek maille devam etmek.

bakalm uygulayayım gelecek pazar sonuçları söylerim :D sağolun tekrardan arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri