Her şey güzel giderken telif yemek..

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

simbus

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, birisi tarafından telif yedim. Telifle ilk defa başım belaya giriyor. Kanalıma girdiğimde o telifi kabul etmem mi gerekiyordu karşı bildirimde bulunabilmek için? Şuan izleyeceğim yol tam olarak nedir? Ben telifi kabul ettim ve youtube üzerinden değilde adamın mail adresine telifi kaldırması için rica ettim fakat telifin gerçek olduğundan şüphelerim var. Adam telifi kaldırmassa bundan sonra izleyeceğim yol ne olmalı arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

telif gerçekse yapacak birşey malesef yok.. kanalınız önemliyse sizin için o kanala yukleme yapmayın gerçi yüklemesenız bıle mevcut vıdeolara telıf gelebılır.. özgün çalısmadıgımız surece her an telif gelir , para kazanma gider, topluluk gelir v.sv.s bunların önüne ancak özgün çalısarak gecebılırız .. yapacak bısey malesef yok

telif gerçekse yapacak birşey malesef yok.. kanalınız önemliyse sizin için o kanala yukleme yapmayın gerçi yüklemesenız bıle mevcut vıdeolara telıf gelebılır.. özgün çalısmadıgımız surece her an telif gelir , para kazanma gider, topluluk gelir v.sv.s bunların önüne ancak özgün çalısarak gecebılırız .. yapacak bısey malesef yok

Hocam haklısınız şimdi şu sorular mevcut kafamda,
1- gerçek bile olsa telifi çekmesini rica etmem bi işe yarayabilir mi? telifi kabul ettim ama bi kere. video hala kanalda mevcut. bu şekilde geri bildirim yapmak mı sağlıklı olur yoksa mail adresine bi rica maili atmak mı?

2-bu kanala video yüklemeye devam etmeli miyim?

3-bu kanal kapansa bile parasını alabilir miyim? mesela 5 gün sonra kapandı diyelim. ay sonunda bu kanalın bu ayın parasını alabilir miyim? çok yüksek miktar olmasa da üç beş kuruş var yazık olsun istemem.

4-bu kanalı kökten silmeli miyim?

5-Bu videoyu kaldırmassam ne olur? Kanalım ve adsensem nasıl bi zarar görebilir bu durumdan ?

Arkadaşlar birisi aydinlatabilir mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapabileceğiniz hiçbirşey yok malesef :/.

Telif içeriği Türkçe m, İngilizce mi?

Ben olsam telifi kaldırmasını rica eden bi yazı yazardım, özellikle telifi atan kişi yabancıysa. Türk dahi olsa yine aynısını yapardım.

Peşine bırakma bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri