Her Türlü Reklam Ve Youtube İşlemleriniz İtina İle Yapılır ( Video yükleme vs )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpi1s

Yasaklanmış
Reklam Hizmetlerimiz

reklam hizmetlerimiz facebook ve twitter gibi sosyal ağ sitelerine atılacaktır otomatik olarak belirlediğiniz sayfalara ve ya bizim belirlediğimiz sayfalara reklam atarak ve twitter da ise tag yolu ile herkese duyurarak reklamınızı yapmaktayız. Bu sayede sizlere en düşük ihtimalle en az 600 Tekil hit sağliyabileceğimize inanıyorum. Reklam Türü adult hariç her türden olabilmektedir.

1 Günlük ( 24 Saat ) Reklam Fiyatı : 10 TL ' dir.

Youtube Hizmetleri

Video Yükleme İşlemi : bu işlem youtube kanalınız video yükleme işlemidir. bu işlemlerde sizden istenen bilgiler şu olacaktır.

- Video Türleri Ne Olsun ?
- Kaç adet Video Yüklenecek ?
- Video Dili Ne Olacak ?

not : video hakkında başlıklar,açıklama vs ellemmeden direk olarak eklenecektir.

1 Video için fiyat : 0,25 Krş

Diğer olarak mail açma vs işlemlerinizde yapılır ancak şuan hepsini tek tek yapmak istemiyorum reklamlama ve youtube hizmetleri için iletişime geçebilir ve ya şunu yapıyormusun diye pm istiyebilirsiniz yazmadığım şeyler için iyi günler dilerim herkese

dostum bir video için fiyat galiba yanlış okudum ama 0,25 kuruş yazıyor :D bu rakam çook devasa bi rakam değil mi ? yaklasık olarak bir kanala 600 video yükleniyor. oda 600x0,25 den 150 tl yapar.o paraya yapabileceklerini ben sana listeleyim;

1.pinli adsense alırsın
2.6 adet bot alırsın
3.3 tane en sağlamından vds alırsın
4.150 tane onaylı 300 tane onaysız mail alırsın
5.6 tane bir yıllık domain+host alırsın
.
.
.
.

saymakla bitmez.beni yanlş anlama sadece bir öneri yazdığın rakam çok devasaa bi rakam.

hayırlı işler.

nasıl konu acıyorsun bilmiyorum sen git para kazanması kapalı kanal sat konu ac bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri