Her Türlü Youtube Kanal ve Facebook Sayfası Alınır !

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Başlıkta belirtiğim gibi her türlü kanal (partnersiz) ve facebook sayfası alınır .
Aradığım koşullar Kanal İçin :
- Günlük 5 tl ve üzeri bırakması.
- Daha önce telif almaması ve riski düşük olması.

Facebook :
-1k ' dan fazla üyesi olması .
- Üyelerin legal yollarla yani organik olması gerekiyor.

Eğer satmak isterseniz teklifinizle beraber bana ulaşınız , yada teklif vermek istemezsiniz benden teklif isteyiniz.
Saygılar...

1'k ya kadar çıkabiliriz. Eğer günlük getirisi çok fazlaysa bizde ona göre büyütürüz bütçeyi ama o kadar yüksek bütçeli kanal almaya sıcak bakmıyoruz.

Merhabalar,
Başlıkta belirtiğim gibi her türlü kanal (partnersiz) ve facebook sayfası alınır .
Aradığım koşullar Kanal İçin :
- Günlük 5 tl ve üzeri bırakması.
- Daha önce telif almaması ve riski düşük olması.

Facebook :
-1k ' dan fazla üyesi olması .
- Üyelerin legal yollarla yani organik olması gerekiyor.

Eğer satmak isterseniz teklifinizle beraber bana ulaşınız , yada teklif vermek istemezsiniz benden teklif isteyiniz.
Saygılar...

hocam alışlarınız hayırlı olsun size bişi sorcam organik olanla olmıyanı nasıl ayırt ediyorsunuz facebook sayfası için ben defalarca facebook abone kastırttım :D ama küfür etsem bile cevap yazan olmuyor bu işin sırrı ne:D

hocam 2 ay önce bir kanal acmıstım dizi kanalı içine 4 bölüm yukledim sonra ilgilenemedim ama dizi ytde izlenen güzel tutan bir dizi 2 aydır hiç video atmamama ragmen suan gunluk rahat 2-3 doar bırakıyor düşünürseniz satabilirim

3Klık Facebook sayfası var elimde yaklaşık 2 aydır paylaşım yapmıyorum ama beğeniler %99 organik düşünür müsünüz?

hocam alışlarınız hayırlı olsun size bişi sorcam organik olanla olmıyanı nasıl ayırt ediyorsunuz facebook sayfası için ben defalarca facebook abone kastırttım :D ama küfür etsem bile cevap yazan olmuyor bu işin sırrı ne:D

Hakkında konuşuyor düşük olur illegalın Atıyorum 20k beğenme varsa hakkında konuşuyor 500 dür bunu görünce illegal, zaten üyelere söyle bir bakınca anlarsan çoğu profil fotoğrafı olmaz , çoğuda yabancı olur :)

---------- Mesaj saat 03:15:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:13:40 civarında gönderildi. ----------

hocam 2 ay önce bir kanal acmıstım dizi kanalı içine 4 bölüm yukledim sonra ilgilenemedim ama dizi ytde izlenen güzel tutan bir dizi 2 aydır hiç video atmamama ragmen suan gunluk rahat 2-3 doar bırakıyor düşünürseniz satabilirim

Hmm şimdi dizi olunca bilemiyorum. Yabancı dizimi , türk mü hocam.

1K ve tamamen organik Facebook sayfası (Meşhur bir dizinin ünlü bir oyuncusunun sayfası) vereceğiniz fiyat nedir?

Hakkında konuşuyor düşük olur illegalın Atıyorum 20k beğenme varsa hakkında konuşuyor 500 dür bunu görünce illegal, zaten üyelere söyle bir bakınca anlarsan çoğu profil fotoğrafı olmaz , çoğuda yabancı olur :)

---------- Mesaj saat 03:15:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:13:40 civarında gönderildi. ----------

Hmm şimdi dizi olunca bilemiyorum. Yabancı dizimi , türk mü hocam.

yabancı hocam

1K ve tamamen organik Facebook sayfası (Meşhur bir dizinin ünlü bir oyuncusunun sayfası) vereceğiniz fiyat nedir?
Hocam incelemem lazım ilk olarak facebook kanalının eğer bu uygun değilse istatik. değerlerini gönderirmisiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri