Her video ! düşüyor.

Tunahan06

Yasaklanmış
Forumda ! ile ilgili her konuyu yorumu okudum anlatılan herşeyi yaptım kendim çözümler bulmaya çalıştım ama bir türlü kesin bir yol bulamadım. Mail adresi ne şekilde alınırsa alınsın fark etmiyor attığım her video ünleme düşüyor 100 tane manuel aralıklarla yükleme yaptığım kanaldan dahi 10 tane $ işareti çıkartamıyorum. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim gün geçtikçe eksiye düşüyorum.

Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum. Ünlem olayı tamamen Youtube'un kanalınıza güvenme durumudur. Kendi kameranızla bir video çekin, ünleme düşsün. Sonra kendi videonuz olduğunu kanıtlayan bir iki aynı ortamdan çekim yaparak gerekli bölümden Youtube'a yollayın. Sonrasında 100 video'ya kadar sorun çıkartmayacaktır kanalınız, dolar aktif olacaktır. Tekrar ünlem başlarsa yeni bir video daha yükleyin yine ispatlayın. Bu şekilde sorun yaşamazsınız.

Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum. Ünlem olayı tamamen Youtube'un kanalınıza güvenme durumudur. Kendi kameranızla bir video çekin, ünleme düşsün. Sonra kendi videonuz olduğunu kanıtlayan bir iki aynı ortamdan çekim yaparak gerekli bölümden Youtube'a yollayın. Sonrasında 100 video'ya kadar sorun çıkartmayacaktır kanalınız, dolar aktif olacaktır. Tekrar ünlem başlarsa yeni bir video daha yükleyin yine ispatlayın. Bu şekilde sorun yaşamazsınız.

hocam uğrasıyormusunuz bu şekilde.

Daha önce soru işaretli videodan yakınırdık. Şimdi onu arar olduk :)

! Geçme cidden sıkıntı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri