Arkadaşım YT bıktı artık sıradan oyunculardan. Bak oyuncular demiyorum sıradan oyuncular diyorum. Çünkü herkes oyun oynuyor. Herkes oynadığı oyunu "Vay anasını ne süper oynuyorum" havasıyla yayınlayıp para kazanmak istiyor. Sen böylesindir, değilsindir bilemem ama YT para kazanmanı açmıyorsa kendini geliştirmen gerektiği anlamalısın artık

.
Asıl mesela şu. Sen oynadığın oyuna artı değer katabiliyor musun ona bakmalısın. Yeni taktik geliştirebiliyor musun? Oyunun oynanabilirliğini arttıran bir bakış açısı getirebiliyor musun? Bunları yapabilirsen YT bu oyun içeriğinden para kazandırır.
Benim hastası olduğum bir oyun var. O oyun üzerine olan yabancı kanalları takip ediyorum. Çatır çatır para kazanan kanallar bunlar. Adamlar oynadığı oyuna hep bir artı değer katıyor. Ya yeni bir taktik buluyor, ya oyunun güncellemelerini yorumlayıp gelecekteki oyunlarını nasıl değiştirebileceğini insanlara anlatıyor. Bazıları profesyonel e-spor oyuncusu. Hep bir artı değer, hep bir çalışma var. Yani demek istediğim adında "oyun" ibaresi geçmesine rağmen oyun işi çocuk oyuncağı değil. İnsanlar bunu profesyonelce yapıyorlar. Bunu göze alarak oyun kanalınızı geliştirmenizi tavsiye ediyorum.