Her videonun başına aynı başlığı ekleme ve bir kaç soru ?

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oqunes06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle youtube da daha yeniyim aklıma takılan bir kaç soru oldu forumu ve youtube kanalını aradım konu açmayayım boştan yere diye ama aklımdaki soruların cevabını bulamadım.

Benim istediğim şey her videonun başına aynı başlığı koymak.Mesela xxx videosu ve yyy channeli ise her videoda yyy l xxx gibisinden yapmak istiyorum.Acaba bunun bir yolu var mı ? Varsayılan ayarlarında ki başlıktan bu dediğim şey olur mu ?

Birde diğer sorum;Başka yerlerden aldığım videolara kendi yaptığım introları eklersem sorun olur mu ? Olursa ne olur ?

Başka bir soru;Ben tbm değerleri 4-5 olan bazı kelimeler buldum kanallarım ile ilgili.Bu tbm li etiketleri varsayılanlara ekleyeyim mi ? Yoksa bunları videoların descriptionlarına mı yazayım ? Bunların hiç biri olmazsa nasıl bir dağıtıma gitmem gerekiyor yüksek tbm için ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.Kolay gelsin

A.s. hoş geldin.

Bu soruyu anlamadım daha da açar mısın? (Benim istediğim şey her videonun başına aynı başlığı koymak.Mesela xxx videosu ve yyy channeli ise her videoda yyy l xxx gibisinden yapmak istiyorum.Acaba bunun bir yolu var mı ? Varsayılan ayarlarında ki başlıktan bu dediğim şey olur mu ?)

Sorun olur nasıl bir sorun? Videona telif gönderebilirler, 3. taraf içeriği gelir, yani geçemezsin uyarıyı geçsende 1-2 gün geçersin. Telif yeme ihtimalin çok yüksek. Bir kanalın telif limiti 3'tür. 3'e ulaşırsan kanalın kapatılır.

Kelimeleri varsayılanlara ekleyebilirsin. Daha rahat olur uğraştırmaz. Videoların açıklama kısımlarına da yaz. Nasıl yazacaksın bunları? Bir kelime var "Araba", bunları türeterek yazacaksın. Nasıl yani? "Araba, Ucuz Araba, Kiralık Araba, Satılık Araba, Ucuz Araba, 2. El Araba" gibi türeteceksin. Bu türettiklerini hem etikete yaz hem açıklama kısmına. Çok da uzun yapma. Bu kelimeler ile ilgili reklam yoksa reklam olan kelimelerde ekle açıklama ve etiket kısımlarına. Forumda reklam var mı yok mu diye bir konu vardı oradan öğrenirsin.
Hadi kolay gelsin.

A.s. hoş geldin.

Bu soruyu anlamadım daha da açar mısın? (Benim istediğim şey her videonun başına aynı başlığı koymak.Mesela xxx videosu ve yyy channeli ise her videoda yyy l xxx gibisinden yapmak istiyorum.Acaba bunun bir yolu var mı ? Varsayılan ayarlarında ki başlıktan bu dediğim şey olur mu ?)

Sorun olur nasıl bir sorun? Videona telif gönderebilirler, 3. taraf içeriği gelir, yani geçemezsin uyarıyı geçsende 1-2 gün geçersin. Telif yeme ihtimalin çok yüksek. Bir kanalın telif limiti 3'tür. 3'e ulaşırsan kanalın kapatılır.

Kelimeleri varsayılanlara ekleyebilirsin. Daha rahat olur uğraştırmaz. Videoların açıklama kısımlarına da yaz. Nasıl yazacaksın bunları? Bir kelime var "Araba", bunları türeterek yazacaksın. Nasıl yani? "Araba, Ucuz Araba, Kiralık Araba, Satılık Araba, Ucuz Araba, 2. El Araba" gibi türeteceksin. Bu türettiklerini hem etikete yaz hem açıklama kısmına. Çok da uzun yapma. Bu kelimeler ile ilgili reklam yoksa reklam olan kelimelerde ekle açıklama ve etiket kısımlarına. Forumda reklam var mı yok mu diye bir konu vardı oradan öğrenirsin.
Hadi kolay gelsin.

Hoşbulduk üstad,

Orada anlatmak istediğim şöyle söyleyeyim,Diyelim ki 500 adet araba videosu var.Bu 500 araba videosundan birisinin başlığı şu;
Yeni Model Bmw 3.20 tanıtım videosu.
Diğerleri de buna benzer olsun.Birde kanal ismimiz olsum OtomobilTV diye.Benim sorum bu videoların hepsini birden hiç uğraşmadan nasıl ;

OtomobilTV l Yeni Model Bmw 3.20 tanıtım videosu

Yapmak :) Yani bir marka değeri katmak açıkçası.Bunda bir sorun çıkar mı peki ?

Yalnız benim bu dediğim kelimelerin hepsi 4-5 dolara sahip kelimeler.Hepsini varsayılanlara eklersem dikkat çekmez mi ?

Kanal Ayarlari>Varsayilanlar>Baslik kismindan varsayilan baslik girebilirsin.

Bu başlığı değiştirmez sadece başlığın başına gelir değil mi ?
Bu ayar yeni yukleyecegin videolar icin. Hali hazirda yuklemis oldugun videolarin basligini degistirmek icin Video Yoneticisi'nden butun videolari secip Islemler>Gelismis>Baslik yolunu izleyip sectmis oldugun videolara ayni basligi girebilirsin.

çok kolay aslında şöyle yap;

tüm videolarını at ondan sonra :

video yöneticisi-tüm videoları seç -başlık-şu değere ayarla

dediğin zaman bütün videoların başlığı aynı olur :)

çok kolay aslında şöyle yap;

tüm videolarını at ondan sonra :

video yöneticisi-tüm videoları seç -başlık-şu değere ayarla

dediğin zaman bütün videoların başlığı aynı olur :)

Hocam ama ben tüm videoların başlıkların aynı olmasını değil sadece baştaki yazılarının aynı olmasını istiyorum :S

video yöneticisi-tüm videoları seç -başlık- iliştir seçeneği ile tüm videoların sonuna istediğin eklemeyi yaparsın

video yöneticisi-tüm videoları seç -başlık- iliştir seçeneği ile tüm videoların sonuna istediğin eklemeyi yaparsın

Anladım hocam yani varsayılanlara gerek yok ?

Birde hocam bir şey soracağım.Benim adsense de kendi numaram var ve bu numaramla 3 adet kanal onayladım.Acaba kanallar banlanırsa bu adsense de banlanır mı ?

Anladım hocam yani varsayılanlara gerek yok ?

Birde hocam bir şey soracağım.Benim adsense de kendi numaram var ve bu numaramla 3 adet kanal onayladım.Acaba kanallar banlanırsa bu adsense de banlanır mı ?

adsense mailinle kanal açmadıysan kesinlikle bi şey olmaz eğer açtıysan kanalın giderse adsensende gider buna dikkat et..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri