her videoya ünlem 30 saniyelik videolara bile ünlem

• Kullanıcı nothing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

nothing

Kayıtlı Üye
şu ünlem belasından kurtulamadım bir türlü..Şaka gibi inanmıycaksanız ama 30 saniye altındaki videoya bile ünlem geliyor!! 30 video attıysam 30'una birden ünlem artık yeter, bu kadar da olmaz..! para kazanma aktifleştirme mucize oldu artık.. acaba ip ban falan mı var, yada başka türlü bişeymi anlayamadım..

partner calıs kardeşm ugrama bu işlerle 10 tane partner kanal aç 2-3 tanesinden para alsan dahi yeter..Kalanlarını alma..

şu ünlem belasından kurtulamadım bir türlü..Şaka gibi inanmıycaksanız ama 30 saniye altındaki videoya bile ünlem geliyor!! 30 video attıysam 30'una birden ünlem artık yeter, bu kadar da olmaz..! para kazanma aktifleştirme mucize oldu artık.. acaba ip ban falan mı var, yada başka türlü bişeymi anlayamadım..

Güzel aynen devam Youtube u destekliyorum güzel oluyor iyi yapıyor gerçi ben ünlemi geçiyorum değişen Bi şey yok benim için ;) hayirdir bu sitemin kime gardas spam beceremiyorsan özgün becermeye calis

Güzel aynen devam Youtube u destekliyorum güzel oluyor iyi yapıyor gerçi ben ünlemi geçiyorum değişen Bi şey yok benim için ;) hayirdir bu sitemin kime gardas spam beceremiyorsan özgün becermeye calis
Sitemim sana değil "Gardaş" ;)

güzel dıyoosun herkez hakkettıgıkadar alır ama bu sekılde konusmayalım tartısma ortamı olmasın lutfen :)

her ünlemle ilgili konunun altına böyle şeyler yazmaktan hiç bıkmayacaksınız değil mi?

30 snıyelık vıdeodan ne kazanıcaksınkı zaten zaman ayır gunde 10 vıdeo yap kalıtelı uzun cercevelı gec unlemı hıc yokdan ıyıdır

Senin youtube a ilk başladığın zamanları hatırlıyorum o zamanlar daha efendiydin

30 snıyelık vıdeodan ne kazanıcaksınkı zaten zaman ayır gunde 10 vıdeo yap kalıtelı uzun cercevelı gec unlemı hıc yokdan ıyıdır
test amaçlı denedim 30 saniyelik.. dediğin doğru ama 1 saatlik yapsan ne olur, 10 saatlik yapsan ne olur.. zaten her video ünleme takılıyor bende.. çerçevenin fayda edeceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
kardeşim kanalın spama düşmüş olabilir. ip adresinde karalisteye alınmış olabilir.
1-Kanalı komple yok et :)
2- Mac adresini değiştir. nasıl yapacağını bilmiyorsan buyur linki. MAC değiştirme
3-bide modemi bi kapatıp aç ip değişsin.
4-yeni bir kanal açıp birde böyle dene :)
yine ünlem verirse artık düzenleme programlarıyla düzenleme yapıp öyle atacaksın

Sayın arkadaşlar ünlem geçmeyi anlatıyorum

Ha bidaha ünlem cıkmasını istemiosanız. Evinizin odasını kamareya çekin ünlem çıkacak sonra foto çekip onu kanıtlayın bidaha ünlem çıkmaz

Sonra ünlemi aşmak için benim kullandığım yöntem şu

Şimdi videonuza eşleşene yakalanan bir şarkı film müziği filan koyun sonra üçüncü taraf içeriği çıkacak ünlem yerine eşleşeni kaldır yapın şarkıyı silecektir düzenleniyor diye yazı çıkar yanında üçüncü t. Yazar ama sürekli f5 yapın video düzenleme işlemi %90 ken filan birden üçüncü taraf yok oluyor direk video ya para kazanı açın hiç beklemeden sorgulanmadan direk yeşil yanıyor bu daha çok özgün çalışanlar için iyi bir yöntem bu şekil ünlemi geçiyorsunuz ha daha iyi yöntem bilen arkadaşlar var tabiki ama birşey kaybedeceğini sandığı için ve gözünü para hırsı boğduğu için bunu söylemiyorlar sağlık olsun

şu ünlem belasından kurtulamadım bir türlü..
acaba ip ban falan mı var, yada başka türlü bişeymi anlayamadım..

bilgisayarın mac adresini değiştir zaten DLS mac değişemezsniz. Yapabilirsen bir format(Tavsiye ama mac değiştirme ile de kurtulabilirsin ) at üstüne mac adreslerini yenile eski kanallarını felan kullanma
yeniden başla yani aynı tarayıcıda 50 kanall açıp çalışmalarını cacık etme ;)

önerdiğin prograamın site linki şuan pcmde kurulu
link

Dovnload deyip proramı kur
değiştireceğin yeri seç ve random mac adress - change now

bilgisayarı yeniden başlat çerezleri temizle yeni kanallar aç anında dolar ;)
tabi üst üste dünya engeli ve aynı tarayıcıda bir çok kanal açmazsaan :)

bilgisayarın mac adresini değiştir zaten DLS mac değişemezsniz. Yapabilirsen bir format(Tavsiye ama mac değiştirme ile de kurtulabilirsin ) at üstüne mac adreslerini yenile eski kanallarını felan kullanma
yeniden başla yani aynı tarayıcıda 50 kanall açıp çalışmalarını cacık etme ;)

önerdiğin prograamın site linki şuan pcmde kurulu
link

Dovnload deyip proramı kur
değiştireceğin yeri seç ve random mac adress - change now

bilgisayarı yeniden başlat çerezleri temizle yeni kanallar aç anında dolar ;)
tabi üst üste dünya engeli ve aynı tarayıcıda bir çok kanal açmazsaan :)
mesajlarına daha önce de denk gelmiştim.bence mantıklı yazdıkların..şu mac adres değişimi işi yarar gibi, pc format da çok mantıklı.. ben zaten çok kanalla çalışmam 5-10 kanal ortalama ;) bu yöntemlerle karaliste olayını çok düzelttiğin oldumu..

ünlem iyiki geldi zaten iyi bi spamer ünlemden zorlancağını sanmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri