Her zaman iş yapan kategori

hazıra konmasınlar kendileri keşfetsin. bilgi taktik ver ünlem geçme dünya engeli vs ver kategori verme. kendileri bulsunlar.

bi spam kanalını kopyalamıstım .ondada kedi köpek videolarıda varmıs.
arapın teki köpegin arka ayaklarında tutmus sallıyo allah sallıyo.ondan sonra atıyo köpegi bi köseye.
bide yükleyen arkadas her videosunun basliginin önüne funny falan yazmis.
hayvansever bi kadın yorum yazmıs ,funny he pislik seni falan diye.
4 5 kanalıma atmıstım hepsine topluluk geldi aynı gün.
dikkat edilmesi gereken bi kategori.izleyenler cok hassas

arapın teki köpegin arka ayaklarında tutmus sallıyo allah sallıyo.ondan sonra atıyo köpegi bi köseye.

Komiğini paylaşınca kimse rahatsız olmaz sen niye işkence videosu atıyosun ki :D

hocam ilk zamanlar bende hayvan videoları çalıstım tbm oranları ve to bana düşük geldi acıkcası cok kazandırmıyor cok fazla yükleme yapmak gerekiyor ya

[MENTION=8523]tokibala[/MENTION] bilmem ben artık ugrasmıyorum farklı kategorilere yöneldim

Çoğu zaman izleyen hassaslığı değil de flagcıların işi.
Kaç tane vine kanalım bu şekilde gittiği için vazgeçtim bende.

Tokibala şunda iş var bunda iş var diyerekten tüm kategorileri paylaşıyor farkında mısınız? :) Benim şuana dek rastladığım yaklaşık 6 kategori oldu gerisini siz düşünün. Bu da ilginç bir taktik tabi..

[MENTION=8523]tokibala[/MENTION] özel'den mesaj atamıyorum rica etsem mesaj gönderir misin

telifsiz müzikleri nerden bulabilirim

[MENTION=8523]tokibala[/MENTION]

Deneme amaçlı video çektim hocam bilginiz olsun teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu kategori ne hikmetse her zaman iş yapıyor. Dandik bir video bile 1 ay içerisinde onbinlerce hatta yüzbinlerce izlenim alıyor.Garip ama gerçek bu. Bu kategoride benim diğer hesaplarımda 10 tane video var hepside gayet iyi izlenim almış durumda.Sizin için basit bir video hazırladım hiç bir şey yapmadığım facebook twitter gibi yerlerde paylaşmadığım halde 1 saat içinde 280 izlenim aldı. Ben normalde bu kategoriyi kalkıpta youtube da izlemek için aramam. Ama izleyen milyonlarca insan var. Para kazanmak isteyen kesinlikle değerlendirsin.

Örnek Video TIKLAYIN

NOT : İsteyenler bu videomu kendi hesaplarında kullansınlar.Müziğinde telif yok tertemizdir.

Posta kutunu boşaltabilir misin ?

Rica etsem skype pmler misin ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri