Hergün Düzenli Para Kazan! (%100 calışıyor +Hergün Ödeme Kanıtlı)

• Kullanıcı abc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

abc

Kayıtlı Üye
Hergün Düzenli Para Kazan! (%100 Çalışıyor+Hergün Ödeme Kanıtlı)

Belirsizlik devam ediyor. Konu iptal.

Son düzenleme:
Güya para kazanıcaz ama daha baştan yatırım yapmamızı istiyor.

Güya para kazanıcaz ama daha baştan yatırım yapmamızı istiyor.

Görüşünüze saygı duyuyorum. Ama ne iş yapacaksak yapalım küçük ya da büyük bir sermaye koymamız gerekiyor değil mi. Dostum hayat zaten bir risk. :D

gift kodu hikaye yani.
ayrıca tamam heryere yatırım yapılır para kazanılır yada kaybedılır ama bu sıstemlerde mılletı soyup sogana cevırıp kactıkları ıcın bunun garantısı yok yatırımında iflası sen edıosun katlanırsın bu tıp ıslerde dolandırılıorsunuz.hırsızlar yuzunden.
oyuzden kazanc guzel ama ben gırmem gerek yok.

gift kodu hikaye yani.
ayrıca tamam heryere yatırım yapılır para kazanılır yada kaybedılır ama bu sıstemlerde mılletı soyup sogana cevırıp kactıkları ıcın bunun garantısı yok yatırımında iflası sen edıosun katlanırsın bu tıp ıslerde dolandırılıorsunuz.hırsızlar yuzunden.
oyuzden kazanc guzel ama ben gırmem gerek yok.

Bu sistemde reklam bütçesini biz temin ediyoruz. Şirket reklama çıkıyor gelen satışlardan %55 karı bize %45 ini kendine alıyor. Kesin batmaz demiyorum ama insan altın yumurtlayan tavuğunu neden kessin ki?

Bu sistemde reklam bütçesini biz temin ediyoruz. Şirket reklama çıkıyor gelen satışlardan %55 karı bize %45 ini kendine alıyor. Kesin batmaz demiyorum ama insan altın yumurtlayan tavuğunu neden kessin ki?

hocam ne diyim öleyse umarım herkes çok kazanır.

şahsi fikrim bu kadar güzel kazanç sağlıyor ama verdiği gift koduyla yatırım yaptırıp gelişmene en azından müşterinin ağzına parmak bal sürüp devamını yüklemesin desteklemiyor.

müşteri çekmek için kampanya şarttır, bunda kampanya var gibi ama yok anlamsız gift.

direk yüklemenizi istiyor.
çiftlik bank veya coin sistemleri gibi.

gerçi coin vb sistemlerde gene başlangıçta para bile veriyor istersen çek bidaha girme.
birde 100 dolar allahımya.
tekrar diyorum inşalla dedğiniz gibidir ve hepiniz çok kazanır.

hocam ne diyim öleyse umarım herkes çok kazanır.

şahsi fikrim bu kadar güzel kazanç sağlıyor ama verdiği gift koduyla yatırım yaptırıp gelişmene en azından müşterinin ağzına parmak bal sürüp devamını yüklemesin desteklemiyor.

müşteri çekmek için kampanya şarttır, bunda kampanya var gibi ama yok anlamsız gift.

direk yüklemenizi istiyor.
çiftlik bank veya coin sistemleri gibi.

gerçi coin vb sistemlerde gene başlangıçta para bile veriyor istersen çek bidaha girme.
birde 100 dolar allahımya.
tekrar diyorum inşalla dedğiniz gibidir ve hepiniz çok kazanır.

Haklı olarak şüpheleriniz olduğu için güncel kazanç ekranımı paylaşmak istiyorum.

Ne kadar yatırım yaptınız hocam bu kadar kazanmak için...

Dostum 850$ gibi bir rakamla başlamıştım. Şimdi 1500$ a sabitledim. Düzenli kazanç geliyor. 600$ civarında yatırım yapıp günlük 20-30$ civarında kazanan tanıdıklarım var.
100$ yatırıp her ay gelen kazançla katlayarak devam edenler de var tabi ki.
Burada referans olduğunuz kişiler her yatırım yaptığında %5 de referanslardan kazanıyorsunuz.
Lütfen kafanıza takılan her şeyi sorun...

---------- Spam Engelliyici 15:02 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------

gift kodu hikaye yani.
50$ gift kodu ile yapay zeka reklama çıkıyor ve en az %30-60 arasında bir kar getiriyor. Minimum 15$ kar getirse. Bugün tl kuru ile yaklaşık 150tl yapıyor. ;)

31 Ekim Kazançları Devam Ediyor. Sistemi bilmeyen dostlar için günceldir.

Biz reklamların yapılması için yatırım yapıyoruz. Satılırsa karın bir kısmını alıyoruz doğru mu ?

---------- Spam Engelliyici 01:48 ---------- Önceki Mesaj 01:46 ----------

Bahamalara kayıtlı bir web sitesi.. ek not..

Bu tarz ponzi oluşumlar bir gün iflas etmeye mahkum bence...

Merhaba dostum. Hayatta hiç bir şey baki değildir mutlaka bir sonu olacaktır. Ama bu sistemin cebinden bir şey çıkmayıp üstüne de bizim reklam bütçesi vererek yaptırdığımız satışlardan kar almaktan ibaret olan eyleminden batma ihtimalini siz düşünün.

Zaten bu vb. sistemlere tüm gruplarda evinizi arabanızı satıp yatırın diye hiç kimse telkinde bulunmuyor. Sizi yıpratmayacak küçük yatırımlar ile girin ola ki sistem çökerse sizi iflasa sürüklemesin. Ama iyi tarafından bakacak olursak tutarsa ki risk almadan ne iş yaparsanız yapın kazanmak neredeyse imkansızdır. (En küçük örnek döviz vs almak.)

Sistemin şuanda 3 milyondan fazla üyesi bulunmakta ve site bir kaç gün yayımladığı güncelleme bildirisinde üye sayısı kapasitesini 6-12 milyon aralığına yükseltmiştir.

Eğer ki aklınızda şüphe varsa biraz gidermek adına küçük tavsiyelerde bulunmaya çalıştım. Öncelikle kendinize daha sonra ailenize bu tür yatırımlar yapınca zarar geleceğini düşünüyorsanız nacizane tavsiyem yatırım yapmamanızdır. İlginiz için teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 07:17 ---------- Önceki Mesaj 07:10 ----------

Biz reklamların yapılması için yatırım yapıyoruz. Satılırsa karın bir kısmını alıyoruz doğru mu ?

---------- Spam Engelliyici 01:48 ---------- Önceki Mesaj 01:46 ----------

Merhaba. Aynen bahsettiğiniz gibi biz reklam bütçesi yüklüyoruz. Sitenin geliştirdiği yapay zeka robot google, yandex ve sosyal platformlarda en çok aranan ürünlerin analizini yaparak reklam paketi satın alarak tanıtım yapıyor. Ve buralardan gelen satışlardan gelen kar payının (her sitenin komisyon oranı farklıdır) %55 ini bize %45 ini kendine alıyor.

1 Kasım kazançları devam ediyor. Sistemi bilmeyen arkadaşlar için güncel

para 2 ay sonrami yatiyor hesaba

Merhaba.
Bu sistemde iki ay sonra yatacak diye bir kural yok.
Paylaştığım kazanç ekranında sağda iade süresi var.
Belirtilen sürede ürün iade edilmezse beklemede yazan kısımdaki kazançlar çekilebilir cüzdana aktarılır ve gün beklemeksizin istediğiniz zaman çekim talebinde bulunursunuz.

Yatırım yapan varmı forumda?

Merhaba. Forumda yatırım yapanlar mevcut ama sanırım konuya yazmak istemiyorlar.

------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Kasım kazançları devam ediyor. Kazanç yöntemini bilmeyen dostlar için günceldir.

3 KASIM Güncel Kazançlar Devam Ediyor...Sisteme yatırım yapıp kazanmak isteyen dostlar için günceldir.

Güncel kazançlarım devam etmektedir. Siz de üye olun hemen kazanmaya başlayın dostlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri