Sistem nedir kısaca özetlermisiniz, nasıl kazanç sağlanılıyor, konu uzun olduğu için okuyamadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sistem nedir kısaca özetlermisiniz, nasıl kazanç sağlanılıyor, konu uzun olduğu için okuyamadım

Rica ederim dostum.denemek isterim, yorumum burda kalsin. bu arada saol hocam degerli paylasimin icin
referansınızla girmeye çalıştım. Üye oldum. Ancak bahsettiğiniz kısımlar, kod ekleyeceğimiz alan vs yok. 50 dolar verdi ama kartıma yansımadı.
Bu sistemler patlamaya mahkum bende zamanında böyle konu açmıştım. O zaman bana göre kesinlikle kapanmazdı. ama iki hafta sonra kapanmıstı.adamlar böyle sistemlerle milyon dolarlar kaldırıyorlar. Dikkatli olun
konu ilgimi cekti sistemde yatırım yapmak için TR den banka kartla ödeme yok sanırım sadece dijiial veya aracı ile yatırım yapılıyorsa çok riskli dikkat etmek gerekir

ne güzel herkes para kazanmamızı istiyor. Ne güzel ne iyi bir dünya![]()
Sistemin içindeyim , henüz para çekme denemesi yapmadım , yaptıktan sonra sonucu buraya yazacağım , fakat şu anda çekim yapılamıyor bilginiz olsun ,
YATIRIm yapmışmıydınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.