Herkes alt kanal açabilir

Tel onaysız Kanal açabildiniz mi ?

• Evet

Oy: 26 44,8%
  • hayır

Oy: 32 55,2%

• Kullanılan toplam oy
    58

exolange

Yasaklanmış
Bazilarimiz onaysiz acabilirken bazilarimiz acamiyor tel onaysız alt kanal herkes acsin ankete katilsin en cok hangisi oy alacak gorelim .

Son düzenleme:
gerçekten bilmedigim için soruyorum;
1 - normalde alt kanal açmak istediginde cep onayı filan mı soruyordu?
2 - alt kanal açınca ne işimize yarayacak?ugraşmaya deger mi yani :)

not : ytye başladıgım ilk günlerdeki 2 kanal haricinde ne kendim kanal açtım daha önce,nede alt kanalla çalıştım.

ben 1 kere açmıştım alt kanal. o da yanlışlık la :) uğraşılmaz bana kalırsa. mail al daha iyi :)

gerçekten bilmedigim için soruyorum;
1 - normalde alt kanal açmak istediginde cep onayı filan mı soruyordu?
2 - alt kanal açınca ne işimize yarayacak?ugraşmaya deger mi yani :)

not : ytye başladıgım ilk günlerdeki 2 kanal haricinde ne kendim kanal açtım daha önce,nede alt kanalla çalıştım.

Yalniz degilsin hocam :)

Biz hiçbir kanalın ilişkisi olmasın diye bilgisayarı temizlemek için 8 takla atıyoruz millet alt kanal açıp bir de buna seviniyor çok garip milletiz...

youtube üst düzeyleri beni dinledi dualarım kabul oldu :D tel onaysız alt kanal herkes açsın açın açın sabaha kadar dans :D

anketede katılın birşeyi anlamaya calısıyorum biraz yorumlargelsin açıklama yapacagım bu konu acılıs sebebi ile ilgili

hocam ??

Alt kanal açarken tel doğrulaması istediği zaman, bir önceki adıma geliyordum sonra tekrar ileri diyordum tel onayı kayboluyordu :)
Bana mesaj atsaydın söylerdim bunu :D

Hocam youtube yeni güncelleme gelik şuan sizin işlem yapmadığınız kanaldan 30. Kanal açıyorum

Hiçbi ayarsız onaysız direk açılıyor

Yinede ellerinize sağlık Allah razı olsun :)

Ben ilk 1 yıl alt kanal çalıştım alt kanallarda kapanma olunca tümden gidiyordu

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri